Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ROLTECHNIK Sprchové dveře CDO1/800 bílá / transparent
ROLTECHNIK Sprchové dveře CDO1/800 bílá / transparent ROLTECHNIK Sprchové dveře CDO1/800 bílá / transparent ROLTECHNIK Sprchové dveře CDO1/800 bílá / transparent ROLTECHNIK Sprchové dveře CDO1/800 bílá / transparent ROLTECHNIK Sprchové dveře CDO1/800 bílá / transparent ROLTECHNIK Sprchové dveře CDO1/800 bílá / transparent

ROLTECHNIK Sprchové dveře CDO1/800 bílá / transparent

Sprchové dveře jednokřídlé pro instalaci do niky, nebo pro kombinaci s pevnou stěnou CDB Typ: CDO1 - Classic line Instalační rozměry (Y): 760-820 mm Výška (H): 1836 mm Vstupní otvor, (C): 560 mm... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROLTECHNIK
Kód / Model: 317-8000000-04-02

Popis

Sprchové dveře jednokřídlé pro instalaci do niky, nebo pro kombinaci s pevnou stěnou CDB
Typ: CDO1 - Classic line
Instalační rozměry (Y): 760-820 mm
Výška (H): 1836 mm
Vstupní otvor, (C): 560 mm
Výplň: bezpečnostní sklo 3mm transparent
Provedení profilů: bílá barva
Lze instalovat přímo na podlahu nebo na sprchovou vaničku, která není součástí dodávky.

Classic line
Kombinace masívního hliníkového rámu v bílé nebo stříbrné barvě a 3 mm bezpečnostního skla. Široký výběr skleněných i polystyrolových výplní, barevné sladění magnetického zavírání s barvou profilů a především osvědčený systém těsnění, který již ocenilo mnoho našich zákazníků.
Povrchová úprava skla NANOGLASS II je samozřejmostí.

Jak už název napovídá, tato řada sprchových koutů přinesla potěšení desetitisícům spokojených zákazníků. Ani u ní se však čas nedá zastavit, a i ona doznala zásadní modernizaci, reagující na požadavky dnešních zákazníků. Stabilnější design, propracovanější řešení detailů a použití všech prvků v dokonalé harmonii barev a povrchové úpravy.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.