Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Atmos textilní zásobník peletek ATZ5 s příslušenstvím
Atmos textilní zásobník peletek ATZ5 s příslušenstvím

Atmos textilní zásobník peletek ATZ5 s příslušenstvím

Atmos textilní zásobník peletek ATZ5 s příslušenstvím Využitelný objem: 3,9 - 4,6 m3 Rozměry stran: 1960 x 1960 mm Výška: 2320 mm Velké textilní zásobníky pelet jsou určeny k pohodlnému uskladn... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ATMOS
Kód / Model: H0505

Popis

Atmos textilní zásobník peletek ATZ5 s příslušenstvím

Využitelný objem: 3,9 - 4,6 m3
Rozměry stran: 1960 x 1960 mm
Výška: 2320 mm

Velké textilní zásobníky pelet jsou určeny k pohodlnému uskladnění pelet na topnou sezónu. Zásobníky je možné umístit přímo do kotelny nebo do přilehlých prostor. Další možností je jejich umístění do uzavřených venkovních přístřešků tak, aby nebyly vystaveny slunečnímu záření a povětrnostním vlivům (např. dešti, větru).

Zásobníky ATZ jsou určeny pro pneumatické tankování pelet z cisterny. Pro tento účel jsou vybaveny dvěma přírubami STORZ A110, které je možné umístit do dvou libovolných stran. Textilní zásobník je také vybaven dvěma otvory, kterými je možné silo do určité výšky naplnit ručně z pytlů nebo bigbagu.

Součástí dodávky je univerzální nádoba umístěná ve spodní části sila, která je osazena pneumatickou sondou pro pneumatickou dopravu pelet nebo přírubou umožňující nabírání pelet přímo šnekovým dopravníkem (typ DAxxxx a DRA50) do hořáku A25 nebo A45. V těchto případech doporučujeme použít délku dopravníku minimálně 2,5, 3, 4 a 5 m.

Zásobník je řešen jako ocelová konstrukce zaručující snadnou montáž, do které je zavěšen textilní vak vyrobený z pevného materiálu se speciální vnitřní úpravou pro snížení pronikání vlhkosti do uskladněných pelet. Před instalací zásobníku není zapotřebí zvláštních stavebních úprav, sila vyžadují pouze zpevněnou, optimálně betonovou podlahu.

Zásobníky jsou vyráběny ve třech základních velikostech o maximálním využitelném objemu 4,6, 5,6 a 6,8 m3. Typ zásobníku, respektive četnost jeho doplňování v topné sezóně lze zjednodušeně stanovit podle základního pravidla: 1 kW potřebného výkonu zdroje tepla = 0,5 m3 (325 kg) pelet/rok.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.