Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SOUDAL Carbond 955 DG vysokopevnostní rychleschnoucí lepidlo 310 ml
SOUDAL Carbond 955 DG vysokopevnostní rychleschnoucí lepidlo 310 ml

SOUDAL Carbond 955 DG vysokopevnostní rychleschnoucí lepidlo 310 ml

SOUDAL Carbond 955 DG vysokopevnostní rychleschnoucí lepidlo 310 ml Carbond 955DG je speciální vysokopevnostní rychleschnoucí lepidlo pro lepení čelních skel automobilů do karoserií, nebo přímé ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SOUDAL
Kód / Model: 1373

Popis

SOUDAL Carbond 955 DG vysokopevnostní rychleschnoucí lepidlo 310 ml

Carbond 955DG je speciální vysokopevnostní rychleschnoucí lepidlo pro lepení čelních skel automobilů do karoserií, nebo přímé konstrukční lepení kovových dílů. S automobilem je možno manipulovat 1hod. po aplikaci, po 2hod. může do běžného provozu. Velmi dobře přilne k většině nesavých podkladů, vytváří trvale pružný a velmi pevný spoj, vodě odolný a přetíratelný různými typy nátěrů. Carbond 955DG sada obsahuje: 1ks 310ml lepidla, 1ks 30ml Primer, 1ks 30ml Cleaner/Activator, speciální aplikační špičku a štěteček pro nanesení primeru. Carbond 955 Primer: podkladový nátěr pro zvýšení přilnavosti tmelu a ochranu spoje proti působení UV záření. Carbond 955 Cleaner/Activator: pro očištění povrchu karoserie a zvýšení přilnavosti tmelu k povrchu.

Charakteristika:
- rychletuhnoucí
- trvale pružný
- vysoce pevný
- dodávaný i jako sada včetně čističe a primeru

Použití:
- lepení čelních skel automobilových karosérií
- přímé konstrukční lepení kovových dílů
- výměna lepených automobilových skel s nároky na rychlost

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.