Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
EXTOL CRAFT dobíječka autobaterií solární 1,5W, 100mA 417310
EXTOL CRAFT dobíječka autobaterií solární 1,5W, 100mA 417310

EXTOL CRAFT dobíječka autobaterií solární 1,5W, 100mA 417310

EXTOL CRAFT dobíječka autobaterií solární 1,5W, 100mA 417310 Solární dobíječka autobaterií je určena k udržovacímu dobíjení olověného akumulátoru osobních, užitkových a obytných vozů, lodí apod.... Zobrazit celý popis »


Výrobce: EXTOL
Kód / Model: 417310

Popis

EXTOL CRAFT dobíječka autobaterií solární 1,5W, 100mA 417310

Solární dobíječka autobaterií je určena k udržovacímu dobíjení olověného akumulátoru osobních, užitkových a obytných vozů, lodí apod. při delším odstavení dopravního prostředku z provozu, např. během dovolené, zimního období apod., při kterém dochází k přirozenému samovybíjení akumulátoru, protože akumulátor není dobíjen při provozu vozidla.
Solární dobíječka tak odstraňuje problémy se startováním vozidla po delším odstavení vozidla z provozu.
Nabíječka je určena pro všechny typy 12V autobaterií.
Solární dobíječku jednoduše položíte blízko okna automobilu a připojíte ji do 12V zásuvky cigaretového zapalovače automobilu prostřednictvím dodávané koncovky.

UPOZORNĚNÍ
Nabíjení akumulátoru vozidla přes 12V zásuvku cigaretového zapalovače lze pouze v případě, že po vypnutí motoru a vytažení klíčku ze startování vozidla je v zásuvce přítomno napětí.
Pokud v zásuvce napětí není, nelze akumulátor tímto způsobem nabíjet.
Pokud není napětí v zásuvce v přední části vozidla, ověřte, zda není přítomno napětí v zásuvce v zavazadlovém prostoru vozidla, která je určena zejména pro napájení cestovních chladniček.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.