Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Den Braven TECTANE pěnový čistič potahů 400 ml 2287
Den Braven TECTANE pěnový čistič potahů 400 ml 2287

Den Braven TECTANE pěnový čistič potahů 400 ml 2287

TECTANE pěnový čistič potahů 400 ml 2287 Pro univerzální čistění autopotahů, čalounění a koberců. Uplatní se při čištění skvrn v domácnosti, v autoservisech, ale i při údržbě sportovního nářadí.... Zobrazit celý popis »


Výrobce: Den Braven
Kód / Model: 2287

Popis

TECTANE pěnový čistič potahů 400 ml 2287

Pro univerzální čistění autopotahů, čalounění a koberců. Uplatní se při čištění skvrn v domácnosti, v autoservisech, ale i při údržbě sportovního nářadí. Účinný do hloubky vláken, osvěžuje barvy, stejně tak matné, zašlé a zvětralé plastické hmoty. Odstraňuje silná znečištění – tuk, olej a asfaltové skvrny. Čištění potahů a čalouněných sedaček automobilů a autobusů, čalouněných křesel sedaček, sedacích souprav v hotelích a domácnostech.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.