Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 2+1 antracit IKUB35
Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 2+1 antracit IKUB35 Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 2+1 antracit IKUB35 Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 2+1 antracit IKUB35 Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 2+1 antracit IKUB35 Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 2+1 antracit IKUB35 Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 2+1 antracit IKUB35

Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 2+1 antracit IKUB35

Set multifunkčního nábytku Uniqubo 4 +1, Uniqubo 2 + 1 zajišťuje vysoký komfort relaxace a každodenního použití a jeho komponenty si můžete uspořádat podle libosti.Prolamované sedačky a stůl s vr... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PROSPERPLAST
Kód / Model: IKUBS3-S433

Popis

Set multifunkčního nábytku Uniqubo 4 +1, Uniqubo 2 + 1 zajišťuje vysoký komfort relaxace a každodenního použití a jeho komponenty si můžete uspořádat podle libosti.
Prolamované sedačky a stůl s vrchní částí z přírodního materiálu mohou velmi dobře fungovat v rekreačním zahradním prostoru, na terase nebo balkóně nebo v domácí relaxační zóně.Jsou vyrobeny z lehkého, ale přesto trvanlivého materiálu, který se snadno čistí a je odolný proti povětrnostním vlivům.

Parametry:
• Barva: antracit
• Průměr: 44,7 cm
• Výška: 45 cm
• Hmotnost: 4223 g
• Materiál: plast/dřevo

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.