Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
DEN BRAVEN DenBit DISPER DN Gumoasfaltová hydroizolace 10kg
DEN BRAVEN DenBit DISPER DN Gumoasfaltová hydroizolace 10kg

DEN BRAVEN DenBit DISPER DN Gumoasfaltová hydroizolace 10kg

Je disperze asfaltů modifikovaných syntetickým kaučukem k použití na suché a mírně vlhké podklady. Díky tixotropním vlastnostem je možno nanášet DenBit DISPER DN na podklad s libovolným sklonem. ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: Den Braven
Kód / Model: 11009BI

Zákaznicí kupující toto zboží zakoupili také

Popis

Je disperze asfaltů modifikovaných syntetickým kaučukem k použití na suché a mírně vlhké podklady. Díky tixotropním vlastnostem je možno nanášet DenBit DISPER DN na podklad s libovolným sklonem.

Druh podkladu:
Beton, cementové, cemento-vápenné omítky, eternit, lepenka a podobné materiály na bitumenové bázi a podklady ošetřené penetrací DenBit DISPER AS.

Použití:
Renovování a konzervování střešních krytin, provádění bezespárých střešních krytin vyztužených technickými tkaninami, provádění protivlhkostních izolací hrubých podlah sklepů, garáží, teras, balkónů a k ochraně podzemních částí budov před vlhkostí.

Charakteristika:
- I na svislé stěny, nestéká při +100°C
- Bez obsahu rozpouštědel
- Bezpečná v kontaktu s polystyrenem
- Rychlé schnutí – řádná suchost již po 6 hodinách

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.