Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPRODEJ SCHEPPACH ASP 20ES Průmyslový vysavač na suché/mokré vysávání, 20l JEDNOU POUŽITÉ!!!
VÝPRODEJ SCHEPPACH ASP 20ES Průmyslový vysavač na suché/mokré vysávání, 20l JEDNOU POUŽITÉ!!! VÝPRODEJ SCHEPPACH ASP 20ES Průmyslový vysavač na suché/mokré vysávání, 20l JEDNOU POUŽITÉ!!! VÝPRODEJ SCHEPPACH ASP 20ES Průmyslový vysavač na suché/mokré vysávání, 20l JEDNOU POUŽITÉ!!!

VÝPRODEJ SCHEPPACH ASP 20ES Průmyslový vysavač na suché/mokré vysávání, 20l JEDNOU POUŽITÉ!!!

Scheppach ASP 20-ES je výkonný vysavač na mokré i suché vysávání s kapacitou zásobníku 20 l. Je skvěle vybavený. Má odolné tělo z nerezu, čtyři otočná kolečka a velké madlo pro snadnou manipulaci... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SCHEPPACH
Kód / Model: R__5907708901_1

Popis

Scheppach ASP 20-ES je výkonný vysavač na mokré i suché vysávání s kapacitou zásobníku 20 l. Je skvěle vybavený. Má odolné tělo z nerezu, čtyři otočná kolečka a velké madlo pro snadnou manipulaci, integrované držáky na dlouhý kabel i příslušenství, integrovaný vývod pro funkci foukání, dlouhou hadici o velkém průměru 38 mm a beznástrojový systém pro snadnou a rychlou výměnu filtru. Díky velké délce kabelu i hadice má velký dosah. Celý vysavač je velmi kompaktní a nepotřebuje tak příliš místa na skladování. Podlahová hubice má přepínání pro hladké podlahy a koberce. Vysavač se dodává s bohatým příslušenstvím. V případě potřeby lze vyměnit dodávaný pěnový filtr za ještě účinnější HEPA filtr. Vysavač se skvěle hodí do domácností, dílen, garáží i pro potřeby řemeslníků. Příslušenství: Sací hadice 2 m, 3-dílná trubka, podlahová hubice přepínatelná, štěrbinová hubice, prachový sáček, pěnový filtr

Technické parametry
- Příkon (W): 1200
- Objem nádoby na nečistoty (l): 20
- Max. podtlak (kPa): 18
- Délka kabelu (m): 4,5
- Délka hadice (m): 2
- Integrovaná funkce foukání: Ano

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.