Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPRODEJ ALVEUS FORMIC 20 kuchyňský dřez granitový, 520 x 510 mm, černá DVA OTVORY!!!!
VÝPRODEJ ALVEUS FORMIC 20 kuchyňský dřez granitový, 520 x 510 mm, černá DVA OTVORY!!!! VÝPRODEJ ALVEUS FORMIC 20 kuchyňský dřez granitový, 520 x 510 mm, černá DVA OTVORY!!!! VÝPRODEJ ALVEUS FORMIC 20 kuchyňský dřez granitový, 520 x 510 mm, černá DVA OTVORY!!!!

VÝPRODEJ ALVEUS FORMIC 20 kuchyňský dřez granitový, 520 x 510 mm, černá DVA OTVORY!!!!

Rozměr dřezu: 520 x 510 mm Rozměr vaničky: 440 x 350 x 200 mm Rozměr skříňky: 500 mm pro vestavěnou instalaci Rozměr skříňky: 600 mm pro spodní instalaci Struktura povrchu: Granit Orientace dřezu... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ALVEUS
Kód / Model: R__4402091

Popis

Rozměr dřezu: 520 x 510 mm
Rozměr vaničky: 440 x 350 x 200 mm
Rozměr skříňky: 500 mm pro vestavěnou instalaci
Rozměr skříňky: 600 mm pro spodní instalaci
Struktura povrchu: Granit
Orientace dřezu: univerzální
Dřez je dodáván včetně 2 otvorů (pro baterii a ovládání sítkového ventilu)
Verze: vestavěné dřezy (I) i dřezy se spodní montáží (U)
- Příchytky pro spodní montáž nutné dokoupit zvlášť.

Součástí balení dřezu je:
- sítkový ventil 3 1/2"
- excentrické ovládání POP-UP
- odtoková a přepadová armatura s prostorově úspornou trubkou
- montážní úchytky dřezu

Granitové dřezy Alveus jsou snadné na údržbu a čištění, díky tomu, že jsou vyrobené z materiálů nejvyšší kvality. Většina skvrn a špíny může být odstraněna pomoci jemných neobrušujících tekutých čistících prostředků nebo přípravků na bázi čpavku. Trvanlivější skvrny mohou být odstraněny bělícími (zředěnými na 50% vodou) nebo jemným leštidlem, zatímco usazeniny vodního kamene 9% kyselinou octovou.
Nepoužívejte čistící prostředky obsahující chlor (chlornan sodný) nebo kyselinu sodnou. Kompozitní materiály nevystavujte působení agresivních chemických přípravků (odstraňovače laku, čistič trouby, koncentrované kyseliny, louh apod.) mohou zničit povrch dřezu. Pokud by došlo ke kontaktu, rychle opláchněte povrch vodou. Krájejte na krájecí desce a ne přímo na povrchu dřezu!

Vestavěné dřezy (I) jsou instalovány do pracovní desky a díky tomuto vytvářejí plynulou pracovní plochu. Dřez je zasunut do dostatečně velkého výřezu shora a upevněn dodanými úchytkami. Vestavěné dřezy jsou vhodné pro pracovní desky, které mají tloušťku 25 až 40 mm.

Dřezy se spodní montáží (U) jsou upevněné ze spodní části pracovní desky, okraje dřezu jsou proto ukryté pod pracovní plochou vytvořenou z přírodního kamene nebo kompozitních materiálů. Tento druh instalace umožňuje využití větších rozměrů a neomezených kombinací.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.