Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPRODEJ JOKEY TAMRUS LED Zrcadlová skříńka - bílá , POKOZENÉ VIZ. FOTO
VÝPRODEJ JOKEY TAMRUS LED Zrcadlová skříńka - bílá , POKOZENÉ VIZ. FOTO VÝPRODEJ JOKEY TAMRUS LED Zrcadlová skříńka - bílá , POKOZENÉ VIZ. FOTO VÝPRODEJ JOKEY TAMRUS LED Zrcadlová skříńka - bílá , POKOZENÉ VIZ. FOTO VÝPRODEJ JOKEY TAMRUS LED Zrcadlová skříńka - bílá , POKOZENÉ VIZ. FOTO VÝPRODEJ JOKEY TAMRUS LED Zrcadlová skříńka - bílá , POKOZENÉ VIZ. FOTO VÝPRODEJ JOKEY TAMRUS LED Zrcadlová skříńka - bílá , POKOZENÉ VIZ. FOTO

VÝPRODEJ JOKEY TAMRUS LED Zrcadlová skříńka - bílá , POKOZENÉ VIZ. FOTO

VÝPRODEJ JOKEY TAMRUS LED Zrcadlová skříńka - bílá , POKOZENÉ VIZ. FOTO Rozměry ( š / v / h ): 55 x 63 x 22 cm Osvětlení: 1 x LED bodové osvětlení Zásuvka: uzemněná 220V Materiál: MDF Barva: bíl... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: R__MK39588

Popis

VÝPRODEJ JOKEY TAMRUS LED Zrcadlová skříńka - bílá , POKOZENÉ VIZ. FOTO

Rozměry ( š / v / h ): 55 x 63 x 22 cm
Osvětlení: 1 x LED bodové osvětlení
Zásuvka: uzemněná 220V
Materiál: MDF
Barva: bílá

SPECIFIKACE
- 2 x zrcadlová dvířka
- bezpečnostní zásuvka
- poličky

Firma Jokey Bohemia s.r.o. byla do podzimu roku 2006 dceřinnou firmou německého výrobce a současně prodejcem koupelnového nábytku a galerek Jokey Plastik Sohland GmbH pro ČR.

Počínaje prosincem roku 2006 se firma transformovala a z pozice prodejce se přeměnila především na marketingové a servisní centrum pro 4 německé výrobce v oblasti koupelnového vybavení a výrobků pro volný čas a to pro celou ČR a SR.

Jokey Plastik Sohland GmbH je zejména výrobce plastových, dřevěných a hliníkových galerek, koupelnových nábytků, infrakabin, parních kabin a wc sedátek.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.