Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPRODEJ GARDENA SILENO life Robotická sekačka 1500 m2 15108-32 POŠKOZENÝ OBAL!!
VÝPRODEJ GARDENA SILENO life Robotická sekačka 1500 m2 15108-32 POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ GARDENA SILENO life Robotická sekačka 1500 m2 15108-32 POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ GARDENA SILENO life Robotická sekačka 1500 m2 15108-32 POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ GARDENA SILENO life Robotická sekačka 1500 m2 15108-32 POŠKOZENÝ OBAL!!

VÝPRODEJ GARDENA SILENO life Robotická sekačka 1500 m2 15108-32 POŠKOZENÝ OBAL!!

Nízká hlučnost, všestrannost a inteligentní design - to je robotická sekačka GARDENA SILENO life 1 500 m2. SILENO life je ideální pro středně velké trávníky, kombinuje vysoký výkon a přesnost s p... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: R__15108-32

Popis

Nízká hlučnost, všestrannost a inteligentní design - to je robotická sekačka GARDENA SILENO life 1 500 m2. SILENO life je ideální pro středně velké trávníky, kombinuje vysoký výkon a přesnost s pohodlným sekáním. Začněte! Vezměte si svůj chytrý telefon a pomocí aplikace GARDENA Bluetooth® zadejte velikost trávníku, požadované dny sečení a preferovaný čas zahájení sečení.

 

Vlastnosti

Bluetooth® připojení
Jednoduše si vezměte do ruky svůj smartphone a snadno nastavíte svou robotickou sekačku SILENO life pomocí aplikace GARDENA Bluetooth® ze vzdálenosti až 10 m. Funkce EasyApp Control, Auto Schedule a EasyConfig patří k vlastnostem pro snadnou instalaci a použití bez zbytečných potíží.

Pro-silent: velmi tichá
Relaxujte ve své zahradě, zatímco SILENO life bude tiše pracovat. S nejnižší hladinou hluku ve své třídě (57db A) vás nebude vůbec rušit.

Auto Weather & Terrain: automaticky podle počasí a terénu
SILENO life je sezónní pomocník, který pracuje za každého počasí, ať prší nebo svítí slunce. Tato sekačka poseká travnaté plochy všech tvarů, od jednoduchých po členité, zvládne také svahy se sklonem až 35 procent.

Ideální pro středně velké a členité travnaté plochy
GARDENA robotická sekačka smart SILENO life poseká středně velké travnaté plochy zcela automaticky, spolehlivě, bez pruhů a rovnoměrně. Bez problémů zvládne i úzká místa a těsné pasáže. Nabíjecí stanici lze také umístit flexibilně téměř bez omezení.

Skvělý
Chytrý senzor mrazu zaznamená teplotu blízko bodu mrazu a pozastaví plán sekání z důvodu ochrany vašeho trávníku. Je také dostupný v GARDENA smart aplikaci.

Bezpečná a tichá
Ohraničujíci vodič určuje žací plochu flexibilně a přesto spolehlivě - zajišťuje, že sekačka na trávu bude sekat pouze v uvedené oblasti. Vysoce citlivé snímače kolize zaručují zastavení sekačky na trávu před zahradními překážkami. Při nadzvednutí sekačky způsobí další sada senzorů okamžité zastavení nožů, čímž se předchází zranění.

Snadné čištění
GARDENA robotická sekačka smart SILENO life byla zkonstruována tak, aby se jednoduchým postřikováním vodou ze zahradní hadice důkladně očistil plášť, nože a kolečka od nečistot, prachu a zbytkové trávy.

Sekání na místě: točím se dokola!
Díky funkci sečení na místě a funkci sečení ve spirále je robotická sekačka SILENO life ideální pro sekání na těžko přístupných místech, například pod trampolínou nebo zahradním nábytkem - udělá těžkou práci za vás!

Al-precise: přesnost
Tato sekačka je expert-navigátor, se spolehlivou přesností zvládá i nejužší prostory a nejtěsnější zákoutí.

Produktivita

  • Pracovní kapacita 1500 m2 ±20%
  • Systém nabíjení Automatický
  • Maximální sklon uvnitř pracovní plochy 35 %
  • Maximální sklon u vodiče ohraničující smyčky 10 %

Napájení a nabíjení

  • Typ akumulátoru Lion
  • Typická doba nabíjení 60 min
  • Průměrná doba sečení na jedno nabití 65 min
  • Průměrná spotřeba energie při maximálním využití 7 kWh

Motor a žací systém

  • Žací systém 3 otočné nože ostré jako břitva
  • Výška sečení, min-max 20-50 mm
  • Šířka záběru, cm 22 cm
  • Obousměrné otáčení žacího disku Ano
  • Požadovaná pracovní doba (sečení & nabíjení) 22.5 h for maximum area capacity

Celkové rozměry

  • Velikost výrobku, DxŠxV 58x39x23 cm
  • Hmotnost, kg 8.3 kg

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.