Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPRODEJ GARDENA zavlažovací počítač MultiControl duo plus C 2030, 1874-29, PO SERVISE - FUNKČNÍ!!!!
VÝPRODEJ GARDENA zavlažovací počítač MultiControl duo plus C 2030, 1874-29, PO SERVISE - FUNKČNÍ!!!! VÝPRODEJ GARDENA zavlažovací počítač MultiControl duo plus C 2030, 1874-29, PO SERVISE - FUNKČNÍ!!!!

VÝPRODEJ GARDENA zavlažovací počítač MultiControl duo plus C 2030, 1874-29, PO SERVISE - FUNKČNÍ!!!!

S GARDENA zavlažovacím počítačem C 2030 duo plus můžete zavlažovat dvě různé oblasti zahrady. Například trávník za domem a záhon v předzahrádce. Oba výstupy lze individuálně naprogramovat. To zna... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: R__1874-29

Popis

S GARDENA zavlažovacím počítačem C 2030 duo plus můžete zavlažovat dvě různé oblasti zahrady. Například trávník za domem a záhon v předzahrádce. Oba výstupy lze individuálně naprogramovat. To znamená, že: můžete individuálně zvolit začátek zavlažování, délku zavlažování a četnost. Na každém výstupu mohou být naprogramovány až tři zavlažovací cykly za den v trvání až 3 h 59 min. Praktický ovládací panel zavlažovacího počítače lze odejmout pro snadné programování. Funkce lze zvolit stisknutím tlačítka. Díky intuitivnímu ovládání a zobrazení všech údajů krok za krokem je programování velmi snadné. A díky velkému displeji jsou veškeré informace jasně viditelné. Pro úsporu vody lze na každý výstup připojit buď GARDENA dešťový senzor nebo čidlo půdní vlhkosti. Jejich inteligentní funkce přeruší nebo zabrání automatické zavlažování, pokud je půda dostatečně vlhká nebo když začne pršet. Oba výstupy lze ovládat i výhradně pomocí senzoru. S nočním programem se zavlažování zahájí automaticky, jakmile připojené čidlo půdní vlhkosti zaznamená sucho. Zavlažovací počítač je vhodný pro vodovodní kohoutky se závitem 26,5 mm (G 3) - a 33,3 mm (G1), provozní tlak 0,5 až 12 barů. Životnost zavlažovacího počítače s jednou 9 V alkalickou baterií je cca 1 rok. Ukazatel stavu nabití baterie se na displeji zobrazí, když je potřeba baterii vyměnit. Baterie není součástí balení.


Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.