Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Algicid odstranovač řas 5 kg 0753505TD00
Algicid odstranovač řas 5 kg 0753505TD00

Algicid odstranovač řas 5 kg 0753505TD00

Algicid odstranovač řas 5 kg 0753505TD00 Koncentrovaný a nepěnivý přípravek proti řasám s čistícím účinkem OBLAST POUŽITÍ: Tento výrobek se používá výhradně k účelům uvedeným na etiketě. Koncent... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0753505TD00

Popis

Algicid odstranovač řas 5 kg 0753505TD00

Koncentrovaný a nepěnivý přípravek proti řasám s čistícím účinkem
OBLAST POUŽITÍ: Tento výrobek se používá výhradně k účelům uvedeným na etiketě. Koncentrovaný a nepěnivý přípravek proti řasám s čistícím účinkem. Vysoce koncentrovaný, nepěnivý, tekutý přípravek s delší dobou působnosti zabraňující tvorbě řas a jejich zabarvení. Algicid zabraňuje tvorbě řas v bazénu, pomáhá odstraňovat kalné látky a tvoří vodu bazénu opět čistou. Neobsahuje chlór. Tento výrobek je určen pouze pro spotřebitelské použití v domácnostech.

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ: POUŽITÍ: K lepšímu vstřebání přidávat přípravek v blízkosti přítoku. Po přidání algicidu je možné se okamžitě opět koupat. PŘÍPRAVA BAZÉNU: Podlahu a stěny se doporučuje natřít roztokem s 20ml/l vody k dezinfekci a vytvoření ochranné vrstvy. Roztok nechte uschnout. DÁVKOVÁNÍ: Dle potřeby, každých 8-14 dní při žádné nebo menší tvorbě řas dávkujte 30 ml na 10m3 vody. Při silném znečištěním řasami se doporučuje dávkovat 250 ml na 10m3 vody (případně může být přidán přípravek CHLORTABS 20 nebo CHLORGRANULAT). Navíc je nutné dávat pozor na správné nastavení hladiny pH a chlóru. ÚČINKY: Účinky výrobku závisí bezprostředně na dávkování. Při přiměřeném dávkování není potřeba dodržovat bezpečnostní čekací lhůtu. Další upozornění si prosím přečtěte v bezpečnostním listě. Použijte bazénovou dezinfekci. Před použitím čtěte vždy daná označení.

ilustrační foto








Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.