Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Čistič bazénu - Beckenreiniger Super, 1 l, 070215
Čistič bazénu - Beckenreiniger Super, 1 l, 070215

Čistič bazénu - Beckenreiniger Super, 1 l, 070215

Čistič bazénu - Beckenreiniger Super, 1 l, 070215 Silný čistící přípravek, užívá se k čistění bazénu v hlavní sezóně a předsezóně, rozpouští vodní kámen OBLAST POUŽITÍ: Tento výrobek se použí... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 070215

Popis

Čistič bazénu - Beckenreiniger Super, 1 l, 070215

Silný čistící přípravek, užívá se k čistění bazénu v hlavní sezóně a předsezóně, rozpouští vodní kámen


OBLAST POUŽITÍ: Tento výrobek se používá výhradně k účelům uvedeným na etiketě. Silný čistící přípravek, užívá se k čistění bazénu v hlavní sezóně a předsezóně. Tento čistič bazénu zničí silné stopy vodního kamene, rzi a jiná znečištění. DŮLEŽITÉ: Neobsahuje Fenol-formaldehyd. Tento výrobek je určen pouze pro spotřebitelské použití v domácnostech.

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ: Dle stupně znečištění 1:100/1:10 naředit připravek a nanést kartáčem nebo houbou a nechat působit nejméně 10 – 15 minut. Poté velkým množstvím vody důkladně umýt. Na ostatní části alespoň 1:100 zředěný přípravek nanést a nechat max. 15 působit. K zvýšení čistícího učinku, přidejte trochu teplé vody. Poté velkým množstvím vody důkladně umýt.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.