Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
MARIMEX Aquamar Spa Kyslíkové tablety 0,5 kg 11313104
MARIMEX Aquamar Spa Kyslíkové tablety 0,5 kg 11313104

MARIMEX Aquamar Spa Kyslíkové tablety 0,5 kg 11313104

MARIMEX Aquamar Spa Kyslíkové tablety balení 0,5 kg 11313104 Pomalurozpustné tablety pro komplexní ošetření vody, používají se v kombinaci s přípravkem Aquamar Aktivátor. Po ponoření tablety do ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 11313104

Popis

MARIMEX Aquamar Spa Kyslíkové tablety balení 0,5 kg 11313104
Pomalurozpustné tablety pro komplexní ošetření vody, používají se v kombinaci s přípravkem Aquamar Aktivátor.
Po ponoření tablety do vody dochází k jejímu postupnému rozpouštění,
kdy se uvolňuje účinná složka, která oxiduje nečistoty přítomné ve vodě.

Vzhled a složení:
Bílé tablety o hmotnosti 20 g pomalu rozpustné ve vodě. Účinnou látkou je bis(peroxosíran)-bis(síran)
pentadraselný (1 000 g/kg), CAS: 70693-62-8.

Působení:
Prostředek se používá pro komplexní průběžné ošetřování vody v kombinaci s přípravkem AQUAMAR Aktivátor. Po ponoření tablety do vody dochází k jejímu postupnému rozpouštění, kdy se uvolňuje účinná složka, která oxiduje nečistoty přítomné ve vodě. Pro správnou funkci používejte pravidelně dle návodu spolu s pravidelným ošetřením vody pomocí přípravku AQUAMAR Aktivátor.

Návod k použití a dávkování:
Před prvním použitím přípravku upravte hodnotu pH na 6,8–7,2. Při prvním ošetření vody a jako šokové opatření cca. každé 2 týdny dávkujte 10–15 tablet / 10 m3 vody. Během provozu bazénu přidávejte další
tablety podle potřeby. Obecně platí, že pro dosažení křišťálově čisté a trvale hygienicky nezávadné vody by měla být hodnota pH udržována v rozsahu 6,8–7,2 a obsah aktivního kyslíku udržován v rozmezí 8–12 mg/l, při teplotách vody nad 28°C udržujte koncentraci aktivního kyslíku mezi 10–14 mg/l. Klesne-li obsah aktivního kyslíku pod hodnotu 8 mg/l je třeba přidat další tablety, pokud je vyšší než 14 mg/l, omezte dávkování tablet a vyčkejte, až tato hodnota klesne do výše uvedeného rozmezí. Hodnotu obsahu aktivního kyslíku průběžně nejméně 2x týdně kontrolujte vhodnými testery u výstupu vody z bazénu do filtračního okruhu.

Způsob aplikace:
Plovákem: do dávkovacího plováku vložte potřebné množství tablet. Nechte plovák, aby se volně
pohyboval po hladině bazénu, kde je větší pohyb vody. Dávkovačem vestavěným do cirkulačního potrubí: do dávkovače dejte potřebné množství tablet. Regulační ventily dávkovače nastavte tak, aby byla přibližně dodržována hodnota koncentrace aktivního kyslíku.

NIKDY NEHÁZEJTE TABLETY DO BAZÉNU!

Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku

Ilustrační foto!

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.