Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VODNÁŘ Odpěňovač 0,5l
VODNÁŘ Odpěňovač 0,5l VODNÁŘ Odpěňovač 0,5l

VODNÁŘ Odpěňovač 0,5l

Odpěňovač je přípravek potlačující pěnivost vody ve formě roztoku pro ošetření vody ve whirlpoolech a bazénech.Účinně odstraňuje vzniklou pěnu, ne... Zobrazit celý popis »


Výrobce: VODNÁŘ
Kód / Model: 731640001

Popis

Odpěňovač je přípravek potlačující pěnivost vody ve formě roztoku pro ošetření vody ve whirlpoolech a bazénech.

Účinně odstraňuje vzniklou pěnu, nepoškozuje žádné materiály, působí v širokém spektru pH a nemá negativní vlastnosti na kvalitu vody.

Odpěňovač je bílá viskózní emulze, rozpustná ve vodě potlačující pěnivost vody ve formě roztoku pro ošetření vody ve whirlpoolech a bazénech.

Odpěňovač přidávejte do vody v koncentrované podobě, nebo ředěný.
Po zředění spotřebujte roztok do 24 hodin.

Doporučená startovací dávka je 5-10 ml/m3.

První pomoc:
Při zasažení očí vypláchněte oči proudem tekoucí vody s otevřenými víčky. Při styku s kůží omyjte kůži vodou a mýdlem. Následně ošetřete ochranným krémem.
Při nadýcháni přeneste postiženého na čerstvý vzduch. Při požití vypláchněte ústa vodou. Ve všech vážnějších případech poškození zdraví, při zasažení očí a při požití vždy vyhledejte lékařskou pomoc a lékaři předložte k nahlédnutí etiketu.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.