Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
INTEX HAPPY DINO PLAY Dětský bazén 57160NP
INTEX HAPPY DINO PLAY Dětský bazén 57160NP INTEX HAPPY DINO PLAY Dětský bazén 57160NP INTEX HAPPY DINO PLAY Dětský bazén 57160NP

INTEX HAPPY DINO PLAY Dětský bazén 57160NP

- Vodní skluzavka a prstencová hra - Vodní nástavec se rozprostírá na vodní hadici - Přistávací rohož pro dodatečné vycpávky - Vodní nádrž naplňuje do výšky vody 13,5 cm (65L) - Maximální hmot... Zobrazit celý popis »


Výrobce: INTEX
Kód / Model: 57160NP

Popis

- Vodní skluzavka a prstencová hra
- Vodní nástavec se rozprostírá na vodní hadici
- Přistávací rohož pro dodatečné vycpávky
- Vodní nádrž naplňuje do výšky vody 13,5 cm (65L)
- Maximální hmotnostní limit: 54 kg
- Vypouštěcí zátka
- Rozměry: 2.59m x 1.65m x 1.07m

Šťastný Dino Play Center se skládá ze dvou nádrží propojených zábavnou skluzavkou s vodními tryskami a her, bazén je zcela vyroben z vysoce pevného vinylu s cílem zajistit vysokou kvalitu produktu a které jsou složeny výhradně z materiálů rozhodli zajistit zábavný a bezpečný produkt.
Bazén pro děti je velmi jednoduchý k použití a montáž, stačí narovnat strukturu a připojit ji k vodovodu a za pár minut bude bazén připraven k použití.
Nafukovací bazén Intex 57149 je novinkou léta, Produceshop ho navrhuje se všemi zahrnutými hrami za nejlepší cenu na webu s oficiální zárukou Intex, která zajistí plnou spokojenost zákazníka.

Ilustační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.