Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
MARIMEX Solární sprcha UNO 35l 10992038
MARIMEX Solární sprcha UNO 35l 10992038

MARIMEX Solární sprcha UNO 35l 10992038

Zahradní sprcha UNO s nebývalým objemem 35 l pro venkovní použití. Zajistí ohřev vody přiváděné ze zahradní hadice a tím perfektní pocit pohodlí při sprchování teplou nebo vlažnou vodou. Ohřev v... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 10992038

Popis

Zahradní sprcha UNO s nebývalým objemem 35 l pro venkovní použití. Zajistí ohřev vody přiváděné ze zahradní hadice a tím perfektní pocit pohodlí při sprchování teplou nebo vlažnou vodou.
Ohřev vody zajišťuje sluneční záření a tělo sprchy, které funguje jako solární kolektor. Pro sprchování musí být zahradní sprcha stále napojena na vodovodní řad.
Není-li napojena, nelze se sprchovat.
Sprcha je navíc vybavena samostatným kohoutkem ve výšce kolen pro oplach nohou.
Do tohoto kohoutku jde voda přímo z hadice, nahřátá voda z něho neteče. Horní sprchovací hlavice je vybavena kloubem a lze ji tak polohovat do různých směrů. Sprcha se kotví pomocí 4 šroubů (nejsou součástí balení) pevně k zemi, čímž je zajištěna její perfektní stabilita.

Sprcha je vybavena ventilem pro možnost nastavení teploty výstupní vody. S ohledem na teplotu vody uvnitř sprchy, která může dosahovat až 60 °C, se doporučuje nejprve natočit ventil vpravo, jeho vychýlením směrem od těla sprchy pustit studenou vodou a následovně vodu domíchat na požadovanou teplotu natáčením ventilu směrem vlevo.
Ze spodního kohoutku teče pouze studená voda.

Maximální přípustný tlak vody je 3 bary, kotevní deska má 4 otvory o průměru 9 mm. Rozteč desky je 145 mm.
Sprcha je celoplastová, pouze kohoutek je kovový.
Součástí balení je i hadicová rychlospojka.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.