Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AL-KO HIGHLINE 51.8 SP-A Benzínová sekačka 51cm 119843
AL-KO HIGHLINE 51.8 SP-A Benzínová sekačka 51cm 119843

AL-KO HIGHLINE 51.8 SP-A Benzínová sekačka 51cm 119843

- Jednorychlostní pohon kol - Velký záběr pro efektivní práci - Ergonomicky tvarované madlo - Velká XXL kola pro snadný pohyb v trávě - Pohodlné centrální nastavení výšky sečení -Objem nádrže 0,9... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 119843

Popis

- Jednorychlostní pohon kol
- Velký záběr pro efektivní práci
- Ergonomicky tvarované madlo
- Velká XXL kola pro snadný pohyb v trávě
- Pohodlné centrální nastavení výšky sečení
-Objem nádrže 0,9 l
Technická data:
- Produktová řada: Highline
- Vyrobeno: Rakousko
- Obsah sběrného koše: 70 l
- Funkce: 4inOnefunction
- Funkce: Sečení, Sbírání, Mulčování, Boční vyhazování
- Zdvihový objem: 139 ccm
- Příkon: 2,1 kW
- Tělo sekačky: ocelový plech
- Výrobce motoru: AL-KO Motor
- Pohon kol: jednorychlostní
- O Kol: 200/280
- Kola s kuličkovými ložisky: ano
- Pracovní šířka: 51 cm
- Výška střihu: 30-80 mm
- Nastavení pracovní výšky: centrálně, 7 poloh
- Ot./min: 2 850
- Hmotnost cca: 35 kg

Vysoký stupeň inovací a moderní design. To vše v sobě spojují sekačky řady Highline a jsou proto Vaším ideálním partnerem v péči o trávník.

Benzínová sekačka 51.8 SP-A Highline
Moderní a komfortní, tak se prezentuje benzínová rotační sekačka 51.8 SP-A Highline od firmy AL-KO. Vyvinuta v Německu a vyrobena v Rakousku nabízí tato sekačka nejvyšší kvalitu. Díky modernímu designu se neztratí v žádné zahradě. Díky kvalitním komponentům a použitým materiálům je zaručena dlouhá životnost sekačky. Se sekačkou řady „Highline" se stane sečení trávy radostí

Technické detaily 51.8 SP-A Highline
S šířkou záběru 51 cm se 51.8 SP-A Highline postará bez problémů o efektivní posečení i větších travnatých ploch - až do velikosti ca 1800 m2. Pomocí centrálního nastavení výšky sečení jednoduše jednou pákou nastavíte výšku v rozsahu 30 - 80 mm. Benzínový motor značky AL-KO PRO o výkonu 2,1 KW s horním rozvodem ventilů nabízí mimořádně vysokou účinnost, která se projeví vyšším výkonem a nižší spotřebou paliva. Spolu s velkými XXL koly se postará o bezproblémové a pohodlné posečení Vaší zahrady. Díky funkci 4v1 nabízí tato sekačka kromě posečení a sběru do koše také mulčování a boční výhoz. Komfort obsluhy dále zvyšují ergonomicky tvarované madlo a jednorychlostní pohon kol. O efektivní naplnění koše se postará extra vysoký vyhazovací otvor sekačky s technologií MaxAirflow spolu s velkým sběrným košem o objemu 70 l s ukazatelem stavu naplnění. Díky optimálnímu naplnění koše je jeho kapacita plně využita a tím je třeba méně často zastavovat práci kvůli jeho vyprázdnění.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.