Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A+ chladnička nerez 118.0180.391
Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A+ chladnička nerez 118.0180.391 Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A+ chladnička nerez 118.0180.391 Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A+ chladnička nerez 118.0180.391 Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A+ chladnička nerez 118.0180.391 Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A+ chladnička nerez 118.0180.391 Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A+ chladnička nerez 118.0180.391

Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A+ chladnička nerez 118.0180.391

Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A+ chladnička nerez 118.0180.391 TYP/ OZNAČENÍ: FSBS 6001 NF IWD XS A+ – No Frost systém – funkce Super Cool – funkce Super Freeze – celkový hrubý objem:... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 118.0180.391

Popis

Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A+ chladnička nerez 118.0180.391

TYP/ OZNAČENÍ: FSBS 6001 NF IWD XS A+

– No Frost systém
– funkce Super Cool
– funkce Super Freeze
– celkový hrubý objem: 608 l
– elektronické ovládání
– digitální displej
– energetická třída A+
– klimatická třída SN-T

Chladnička
– netto objem: 359 l
– Xpress box pro rychlé zchlazení plechovek
– Magic Cool Zone
– Multi Plus Zone
– 3 police z bezpečnostního skla
– 3 zásuvky na zeleninu
– 4 přihrádky ve dveřích
– přihrádka na mléčné výrobky ve dveřích
– zásobník na vejce

Mrazák
– netto objem: 179 l
– mrazicí kapacita 10 kg/24 h
– doba skladování bez el. proudu 5 h
– 2 nastavitelné skleněné police z bezpečnostního skla
– 2 zásuvky
– automatický výrobník ledu (kostky)
– vodní filtr
– nutno napojit na vodu

objem [l]:
celkový brutto: 680
chladnička netto: 359
mrazák netto: 179

roční spotřeba energie [kWh/rok]: 445

Úspora energie a bezpečné skladování potravin pro zachování čerstvosti, výživových hodnot, chuti a aroma skladovaných produktů a zároveň uspokojení potřeb zákazníka. To vše splňují chladničky FRANKE.

ENERGETICKÁ TŘÍDA A+
Chladnička je základním vybavením kuchyně. Pracuje ve dne v noci, po celý rok. Proto je otázka úspory energie a snižování dopadů na životní prostředí velmi důležitá. FRANKE klade velký důraz na ochranu životního prostředí, a proto má většina chladniček, od těch nejjednodušších modelů, až po ty nejmodernější, energetickou třídu A +, což znamená nárůst úspory energie o 25% .

POLICE Z TVRZENÉHO SKLA
Bezpečné skladování potravin a snadná údržba díky policím z tvrzeného bezpečnostního skla. Bez větší námahy můžete měnit výšku polic dle
potřeby.

VENTILÁTOR
Ventilátor, který se nachází v zadní horní části chladničky, šíří efektivně, rychle a rovnoměrně ochlazený vzduch. Je tak zajištěna ideální teplota v celém prostoru chladničky pro uchování potravin, které tak zůstávají déle čerstvé. Po otevření dveří se teplota ve velmi krátké době vrací na konstantní úroveň.

VOLNĚ STOJÍCÍ VERSUS VESTAVNÉ
Volně stojící modely jsou umístněny na viditelném místě v kuchyni. Chladnička tak hraje roli dalšího spotřebiče v kuchyni, což jí dodává osobitý styl a charakter.
Vestavné modely jsou instalovány do speciální skříňky. Jsou zcela uzavřené, takže když zavřete dveře chladničky, které dokonale korespondují
s kuchyňským nábytkem, stane se chladnička neviditelnou. Ideální pro ty, kteří upřednostňují čisté linie kuchyně.

MULTI PLUS ZONE
Zásuvka umístěna ve dveřích lednice Side by side poskytuje oddělené a bezpečné uchování např. kosmetických produktů.

VÝROBNÍK LEDU A DÁVKOVAČ VODY
Komfort v podobě kostek ledu a filtrované chlazené vody u lednice Side by Side. Elektronické ovládání zaručuje praktičnost a funkčnost.

NO FROST
Funkce No Frost, založená na nucené recirkulaci vzduchu, odvádí vlhkost mimo mrazicí část a zabraňuje tvorbě ledu a námrazy na stěnách a uložených potravinách. Mrazničku není třeba odmrazovat, čímž šetříte čas i energii.

FUNKCE SUPER FREEZE
Ve velmi krátké době urychlí proces mrazení. Teplota v mrazničce se prudce sníží, a to během velmi krátké doby. Potraviny se tak rychle zmrazí a zachovají si výživné hodnoty. Tako funkce nemá žádný negativní vliv na již uložené potraviny v mrazničce.

FUNKCE SUPER COOL
Ideální pro rychlé zchlazení velkého množství potravin, např. po návratu z nákupu. Po 6 hodinách se funkce automaticky vypne.

DRŽÁK NA LÁHVE
Pohodlné, elegantní a optimální využití prostoru, které umožňuje skladovat lahve v horizontální poloze, aniž by zabíraly místo ostatním potravinám.

MAGIC COOL ZONE
Spodní zásuvka u lednice Side by Side nabízí funkci Magic Cool Zone, u které si můžete velice jednoduše vybrat, jaký typ potravin zde uskladníte a to zvolením jedné ze čtyř variant potravin, u kterých je automaticky a optimálně nastavena teplota.

ZÁSUVKA NA OVOCE A ZELENINU
Prostorný zásobník určený pro uchování ovoce a zeleniny, kde teplota kolem 0 °C brání přirozenému procesu snižování organoleptické hodnoty výrobků a udržuje tak jejich čerstvost, vůni a chuť.

KLIMATICKÁ TŘÍDA
Určuje optimální teplotu, při které daný spotřebič pracuje. Pro optimální provoz zvolte vhodné umístění spotřebiče. Berte v úvahu, že teplota v místnosti má vliv jak na spotřebu elektrické energie, tak na optimální výkon výrobku.

klimatická třída:
SN 10 st.C - 32 st.C
NS 16 st.C - 32 st.C
T 16 st.C - 38 st.C
T 16 st.C - 43 st.C

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.