Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
REMINGTON SFT-100 Elektrický kartáček na zuby SONICFRESH Total Clean
REMINGTON SFT-100 Elektrický kartáček na zuby SONICFRESH Total Clean REMINGTON SFT-100 Elektrický kartáček na zuby SONICFRESH Total Clean REMINGTON SFT-100 Elektrický kartáček na zuby SONICFRESH Total Clean REMINGTON SFT-100 Elektrický kartáček na zuby SONICFRESH Total Clean

REMINGTON SFT-100 Elektrický kartáček na zuby SONICFRESH Total Clean

REMINGTON SFT-100 Elektrický kartáček na zuby SONICFRESH™ Total Clean Pokroková čisticí technologie dělí SONICFRESH™ Total Clean elektrický kartáček na zuby od Remingtonu od ostatních. Technolog... Zobrazit celý popis »


Výrobce: REMINGTON
Kód / Model: RemingtonSFT100

Popis

REMINGTON SFT-100 Elektrický kartáček na zuby SONICFRESH™ Total Clean

Pokroková čisticí technologie dělí SONICFRESH™ Total Clean elektrický kartáček na zuby od Remingtonu od ostatních. Technologie Sonic Pulse Vám přináší úžasných 31,000 tahů za minutu a dynamické hloubkové čistění pomáhá zajistit přirodně bílé zuby.
Se třemi čistícími módy si můžete čištění zubů zcela přizpůsobit Vašim osobním požadavkům – 'Masážní mód' pro stimulaci dásní, 'Citlivý mód' pro jemnější čištění a 'Čisticí mód' pro perfektní každodenní čištění.
Tento chytrý kartáček zahrnuje profesionální 2 minutový časovač s 30 vteřinovou pauzou pro dodžení optimální doporučené doby čištění. Pro maximalizaci 2 minutové léčby, rozdělte svá ústa na kvadranty a ošetřete každou zvlášť. Kartáček Vám dá vědět pomocí stopování každých 30 vteřin, že je čas přejít do dalšího kvadrantu dokud není čištění úplně hotové.
Připravte se na pokrokové čištění díky úžasné* čistící síle elektrického kartáčku na zuby SONICFRESH™ Total Clean.

Perfektní pro cestování
Pro zvládnutí dobré ústní hygieny na cestách je tu pro vás tento úzký, lehký kartáček, který přichází s hygienickou možností uskladnění v pouzdře. Díky dlouhé životnosti baterie a možnosti rychlého nabití je tento elektronický kartáček skvělým partnerem na cesty.

Pokroková čisticí technologie*
Technologie Sonic Pulse Vám přináší úžasných 31,000 tahů za minutu pro velmi důkladné čištění, které Vám napomáhá k dosažení oslňujících bílých zubů.

Všechny vlastnosti:
Technologie Sonic Pulse: 31,000 tahů za minutu
Dlouhá životnost baterie: dva týdny používání mezi nabíjením
Profeisonální 2 minutový časovač s 30 vteřinovým pauzérem
3 čistící módy: čistící, citlivý a masážní
3 barevné LED kontrolky
Úzký lehký design – jednoduchý k použití
Hygienické pouzdro – skvělé na cestování


ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.