Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BIO Enzym BIO-P4 do kompostů, 100g
BIO Enzym BIO-P4 do kompostů, 100g

BIO Enzym BIO-P4 do kompostů, 100g

BIO Enzym BIO-P4 Biologický přípravek do kompostů, 100g Popis: BIO-P4 je biologický přípravek určený k urychlení zrání kompostů. Obsahuje směs přírodních bakterií a enzymů schopných rozložit lát... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BIOPROSPECT
Kód / Model: 606

Popis

BIO Enzym BIO-P4 Biologický přípravek do kompostů, 100g

Popis:
BIO-P4 je biologický přípravek určený k urychlení zrání kompostů. Obsahuje směs přírodních bakterií a enzymů schopných rozložit látky organického původu a tím snížit objem pevných složek za současné likvidace patogenních bakterií a zápachu. Konečným produktem je látka s vysokým obsahem živin. Odpadá tak používání průmyslově vyráběných hnojiv. Pokud je přípravek pravidelně používán, kompost uzraje za 2 až 3 měsíce.

Návod k použití : Obsah sáčku rozpusťte a rozmíchejte ve 2 l teplé vody ( 30 - 40°C ) a nechte cca 15 - 30 min. aktivovat za občasného míchání. Je důležité, aby byl kompost pořád vlhký, proto je nutné jej zhruba 1x týdně prolévat vodou. V suchém stavu se rozkladný proces zastaví. Při používání v zimním období doporučujeme při aplikaci odstranit cca 30 cm vrchní vrstvy a rovnoměrně prolít vlažnou vodou a opět přikrýt vrchní vrstvou.

100g přípravku je určeno pro kompost o velikosti 3m3.

Důležitá upozornění:
- přípravek rozmíchejte v umělohmotné nádobě nekovovým předmětem
- skladujte na suchém místě, chraňte před zmrznutím

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.