Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RAVAK PIVOT PPS-90 Pevná sprchová stěna bright alu+Transparent 90G70C00Z1
RAVAK PIVOT PPS-90 Pevná sprchová stěna bright alu+Transparent 90G70C00Z1 RAVAK PIVOT PPS-90 Pevná sprchová stěna bright alu+Transparent 90G70C00Z1

RAVAK PIVOT PPS-90 Pevná sprchová stěna bright alu+Transparent 90G70C00Z1

Ideální spoluhráč pro sprchové dveře. Jejich kombinací získáte sprchový kout v čtvercovém či obdélníkovém tvaru podle vašich potřeb. Hned vedle pevné stěny lze umístit pračku nebo umyvadlo. - ro... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RAVAK
Kód / Model: 90G70C00Z1

Popis

Ideální spoluhráč pro sprchové dveře. Jejich kombinací získáte sprchový kout v čtvercovém či obdélníkovém tvaru podle vašich potřeb. Hned vedle pevné stěny lze umístit pračku nebo umyvadlo.

- rozměry: 90 cm
- barevné provedení: rám lesklý Alubright
- výplň z bezpečnostního skla: 6 mm; Transparent
- výška výrobku: 190 cm

Výrobek se skládá z jednoho rovného pevného dílu. Montuje se do obloženého rohu koupelny (v kombinaci se sprchovými dveřmi) na vaničky RAVAK Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Flat, Gigant Pro Chrome nebo přímo na podlahu se zabudovaným odtokovým žlabem či podlahovou vpustí. Kombinací dvou pevných stěn se sprchovými dveřmi Pivot vytvoříte sprchový kout ve tvaru „U“. Použitím nastavovacího profilu PNPS lze výrobky rozšířit o 20 mm, proto se dokonale přizpůsobí stavebním nerovnostem až o 4 cm na každé straně.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.