Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Prosperplast CANYON sud na dešťovou vodu 310 l antracit ION310
Prosperplast CANYON sud na dešťovou vodu 310 l antracit ION310 Prosperplast CANYON sud na dešťovou vodu 310 l antracit ION310 Prosperplast CANYON sud na dešťovou vodu 310 l antracit ION310 Prosperplast CANYON sud na dešťovou vodu 310 l antracit ION310

Prosperplast CANYON sud na dešťovou vodu 310 l antracit ION310

Tvar sudu na dešťovou vodu CANYON je inspirován antickými amforami a jeho barva i textura imitují přírodní kámen. Díky tomu plní CANYON nejen funkci praktickou, ale i estetickou, a bude ozdobou k... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PROSPERPLAST
Kód / Model: ION310-S433

Popis

Tvar sudu na dešťovou vodu CANYON je inspirován antickými amforami a jeho barva i textura imitují přírodní kámen. Díky tomu plní CANYON nejen funkci praktickou, ale i estetickou, a bude ozdobou každé zahrady. Nádrž je vybavená horním otvorem s víkem a dvěma otvory se závitem pro připojení kohoutku nebo zahradní hadice. Naše sudy jsou dokonalým řešením pro všechny, kteří chtějí žít v souladu s přírodou a životní prostředí jim není lhostejné. Nádoba je vybavena horním otvorem s krytem a dvěma 3/4 závitovými otvory.

Parametry:
• Barva: antracit
• Délka: 68 cm
• Šířka: 68 cm
• Výška: 117,7 cm
• Hmotnost: 8500 g
• Objem: 310 l
• Materiál: plast

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.