Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s jednokřídlými otevíracími dveřmi DENVER/900 stříbro/rauch N0269
ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s jednokřídlými otevíracími dveřmi DENVER/900 stříbro/rauch N0269 ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s jednokřídlými otevíracími dveřmi DENVER/900 stříbro/rauch N0269 ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s jednokřídlými otevíracími dveřmi DENVER/900 stříbro/rauch N0269 ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s jednokřídlými otevíracími dveřmi DENVER/900 stříbro/rauch N0269 ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s jednokřídlými otevíracími dveřmi DENVER/900 stříbro/rauch N0269

ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s jednokřídlými otevíracími dveřmi DENVER/900 stříbro/rauch N0269

Sprchový kout s výplní ze 6 mm bezpečnostního skla v provedení Rauch bude vaší koupelně slušet. Jednokřídlé otevírací dveře s dlouhým madlem, kování v povrchové úpravě Chrom a nosné profily ve st... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROLTECHNIK
Kód / Model: N0269

Popis

Sprchový kout s výplní ze 6 mm bezpečnostního skla v provedení Rauch bude vaší koupelně slušet. Jednokřídlé otevírací dveře s dlouhým madlem, kování v povrchové úpravě Chrom a nosné profily ve stříbrné barvě působí nadčasově a prostorný vstup, který tento sprchový kout nabízí jistě ocení každý zákazník.

TECHNICKÉ SPECIFIKACE:
• Výška koutu (h): 1950 mm
• Instalační rozměr: 880-900 mm
• Vstupní otvor: 590 mm
• Materiál výplně: bezpečnostní sklo
• Výplň: rauch
• Typ profilu: stříbro
• Materiál profilu: hliník
• Síla skla: 6 mm
• Rádius: R550
• Univerzální pravé i levé otvírání

Sprchový kout DENVER je dalším produktem ze série SANIPRO LINE. Již na první pohled si lze povšimnout netradičního provedení sprchového koutu. Díky originálnímu tvaru a výplni skla v provedení Rauch by DENVER mohl být to pravé pro moderní vzhled koupelny.

Výhodou sprchového koutu jsou bezrámové otočné dveře, které se pohybují na spolehlivých pantech v chromové úpravě a velmi snadno se udržují. Kouřové sklo Rauch zajistí sprchování s dostatečnou intimitou. Třešničkou na dortu jsou hliníkové profily v provedení Stříbro, které celému koutu dodají na eleganci a tím si Vás získá hned na první pohled.

Sprchový kout DENVER se pyšní, jak je výše zmíněno, výplní skel v provedení Rauch. Tato výplň má hladkou úpravu, avšak je zabarveno kouřovou barvou, což nejen že zhoršuje průhlednost, ale také působí velice atraktivně. Zevnitř je sklo také hladké a pro snazší údržbu doporučujeme zakoupit sadu ROLSHIELD COMPLETE CARE.Rolshield complete care

Použitím sady ROLSHIELD COMPLETE CARE na své sprchové dveře nanesete vrstvu Rolshield na bázi nanotechnologie, která zabraňuje usazování nečistot, mastnoty a vodního kamene. Zajistíte si tak obdobnou povrchovou úpravu, jakou disponují sprchové kouty vyšších řad.

Ke sprchovému koutu doporučujeme dokoupit ještě sprchovou vaničku. Zda zvolíte nízkou či hlubokou, už je jen na Vás.

Pokud chcete, aby Vám sprchový kout sloužil co nejdéle, není od věci zajistit si pravidelnou servisní údržbu. Údržba zpravidla zahrnuje kontrolu stavu, funkčnosti a těsnosti koutu, seřízení či namazání pohyblivých částí. Namazání můžete případně provést i sami s pomocí sanitárního maziva.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.