Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout TR2/900 brillant/transparent 723-9000000-00-02
ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout TR2/900 brillant/transparent 723-9000000-00-02 ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout TR2/900 brillant/transparent 723-9000000-00-02 ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout TR2/900 brillant/transparent 723-9000000-00-02 ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout TR2/900 brillant/transparent 723-9000000-00-02 ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout TR2/900 brillant/transparent 723-9000000-00-02

ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout TR2/900 brillant/transparent 723-9000000-00-02

Čtvrtkruhový sprchový kout TR2 má speciální otočné profily se zdvihovým mechanismem pro oboustranné otevírání dveří. Poskytne vám tak opravdu široký a komfortní vstup do sprchovacího prostoru. Řa... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROLTECHNIK
Kód / Model: 723-9000000-00-02

Popis

Čtvrtkruhový sprchový kout TR2 má speciální otočné profily se zdvihovým mechanismem pro oboustranné otevírání dveří. Poskytne vám tak opravdu široký a komfortní vstup do sprchovacího prostoru. Řada TOWER LINE je velmi variabilní a nabízí řešení do každé koupelny. Vyberte si také z dvou elegantních hliníkových profilů v provedení Brillant nebo Stříbro.

Technické parametry:
• Výška koutu (h): 2019 mm
• Instalační rozměr (x/y): 870 - 890 mm
• Šířka dveří (c): 420 mm
• Šířka boku (s): 295 - 320 mm
• Materiál výplně: bezpečnostní sklo
• Typ výplně: transparentní sklo
• Materiál profilu: hliník
• Síla skla: 6 mm
• Povrchová úprava: ROLSHIELD
• Typ profilu: brillant

Elegantní bezrámový čtvrtkruhový sprchový kout TR2 skvěle zapadne do každého interiéru moderních koupelen. Pro milovníky originálního vzhledu nabízíme také exkluzivní variantu TR2 Design Plus.

DESIGN A FUNKČNOST
Výrazným prvkem zdůrazňujícím eleganci této série sprchových koutů jsou ergonomická madla, která nejen že skvěle padnou do ruky, ale navíc svým vzhledem doplňují čisté linie stěnových profilů.

Moderní potisk koutu TR2 Design Plus
Nyní vám přinášíme možnost výběru ze tří typů skleněných výplní. Kromě standardní transparentní nabízíme i zajímavé varianty Intimglass nebo Design Plus, kdy jsou výplně dveří opatřeny zajímavým potiskem drobných čtverců. Vybrat si můžete také ze dvou barevných provedení profilů – Brillant a Stříbro (Elox), které se hodí do každé koupelny. Vyrobeny jsou z ušlechtilého hliníku s pasivační úpravou zabraňující poškrábání a oxidaci (Stříbro) a vyleštěné do vysokého lesku (Brillant).

OTEVÍRÁNÍ DVEŘÍ DOVNITŘ I VEN SPRCHOVÉHO KOUTU
Novinkou u řady TOWER LINE jsou vačkové otočné stěnové profily, které díky speciálnímu zdvihovému mechanismu se schopností nazdvihnutí až o 5 mm umožňují otevírání dveří dovnitř i ven a zároveň zvyšují kvalitu utěsnění v prahové části. Toto zajímavé řešení tak najde uplatnění nejen v koupelnách, kde je nutné využít každého volného centimetru, ale i tam, kde si chcete užít maximum prostoru.

Pro sprchový kout TR2 jsme použili stěnový profil EASY INSTALL, díky kterému lze snadno upevnit pevná skla ke stěně a umožňuje také vyrovnání stavebních nepřesností.

UZAVŘETE VODU VE SPRCHOVÉM KOUTU
Dveřní těsnění vyrobené z kombinace dvou transparentních PVC profilů o různé tvrdosti je navíc opatřeno integrovaným magnetem, takže je dosaženo opravdu dokonalé těsnosti sprchového koutu. Také díky plastovému praporku u prahového těsnění na spodní vodorovné hraně skla je zabráněno podstřiku vody zespoda pod dveřním sklem do prostoru před sprchové dveře.

POVRCHOVÁ ÚPRAVA BEZPEČNOSTNÍHO SKLA
Skleněné výplně koutu TR2 o síle 6 mm jsou bezpečnostní, vyrobené tzv. kalením (zahřátím a následně prudkým ochlazením), které vysoce zvyšuje jejich mechanickou a tepelnou odolnost i ohybovou pevnost. Při testování vydržela skla (zavěšená za hrany naležato) koncentrovanou váhu do jejich středu přes 140 kg. Tato situace nemůže v koupelně běžně nastat, proto je šance na rozbití skla minimální. Pakliže přesto dojde k poškození skla, rozpadne se (obdobně jako u autoskel) na drobné úlomky bez ostrých hran, takže se nemusíte bát poranění.

Povrchová úprava ROLSHIELD
Nyní jsou navíc všechna skla sprchového koutu TR2 ošetřena speciální povrchovou vrstvou ROLSHIELD. I do vaší koupelny tak vstupuje nejnovější nanotechnologie, která zabraňuje usazování mastnoty, nečistot a vodního kamene. Voda stéká po skle tak dokonale, že jej téměř nemusíte čistit.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.