Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Auto Volvo V70, kov, s přívěsem, 13cm, na zpětné natažení 00025348
Auto Volvo V70, kov, s přívěsem, 13cm, na zpětné natažení 00025348

Auto Volvo V70, kov, s přívěsem, 13cm, na zpětné natažení 00025348

Auto Volvo V70 kov s přívěsem 13cm na zpětné natažení Volvo V70 se řadí mezi důmyslně propracované kovové hračky pro náročnější malé řidiče. Auto s otevíratelnými předními dveřmi vybavené odpoji... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 00025348

Popis

Auto Volvo V70 kov s přívěsem 13cm na zpětné natažení

Volvo V70 se řadí mezi důmyslně propracované kovové hračky pro náročnější malé řidiče. Auto s otevíratelnými předními dveřmi vybavené odpojitelným obytným přívěsem má pohon na zpětný chod. Okna jsou z průhledného polykarbonátu. Interiér autíčka je pojat do detailu. Stačí zabalit kufry, zapojit karavan za autíčko a vyrazit vstříc dobrodružství na cestách. Soupravu můžete zaparkovat kdekoliv a užít si slunné dny na dovolené. Série Kids Globe Traffic je kolekcí dopravních prostředků a doplňků. Tato série se skládá z nákladních a technických vozidel užívaných v každodenním životě, která nacházejí široká využití. Doplňky v podobě dopravních značení, postaviček a příslušenství jsou důmyslně propracované a dotváří tak pocit reálnosti. Posbírejte i další vozidla od výrobce hraček značky Kids Globe a získejte tak plně vybavený vozový park s bohatým příslušenstvím v krásném designu.

Od věku: 3 let
Pro kluky
Material: kov

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.