Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPRODEJ KETER CREATIVE PLAY TABLE stoleček & dvě židličky, zelená/tyrkysová 17184184 POŠKOZENÝ OBAL!!
VÝPRODEJ KETER CREATIVE PLAY TABLE stoleček & dvě židličky, zelená/tyrkysová 17184184 POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ KETER CREATIVE PLAY TABLE stoleček & dvě židličky, zelená/tyrkysová 17184184 POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ KETER CREATIVE PLAY TABLE stoleček & dvě židličky, zelená/tyrkysová 17184184 POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ KETER CREATIVE PLAY TABLE stoleček & dvě židličky, zelená/tyrkysová 17184184 POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ KETER CREATIVE PLAY TABLE stoleček & dvě židličky, zelená/tyrkysová 17184184 POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ KETER CREATIVE PLAY TABLE stoleček & dvě židličky, zelená/tyrkysová 17184184 POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ KETER CREATIVE PLAY TABLE stoleček & dvě židličky, zelená/tyrkysová 17184184 POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ KETER CREATIVE PLAY TABLE stoleček & dvě židličky, zelená/tyrkysová 17184184 POŠKOZENÝ OBAL!!

VÝPRODEJ KETER CREATIVE PLAY TABLE stoleček & dvě židličky, zelená/tyrkysová 17184184 POŠKOZENÝ OBAL!!

Keter CREATIVE FUN TABLE WITH STOOLS je dětský kreativní stolek se dvěma židličkami, se kterým děti zažehnají nudu a užijí si s ním obří porci zábavy i ponaučení. Jedná se totiž o skvělý naučný p... Zobrazit celý popis »


Výrobce: KETER
Kód / Model: R__231593_1

Popis

Keter CREATIVE FUN TABLE WITH STOOLS je dětský kreativní stolek se dvěma židličkami, se kterým děti zažehnají nudu a užijí si s ním obří porci zábavy i ponaučení. Jedná se totiž o skvělý naučný prostředek, který jim pomůže s rozvojem důležitých dovedností. Členité rozdělení na jednotlivé přihrádky umožní tvůrčí uspořádání celého pracovního prostoru, kdy si vaše ratolest osvojí organizační schopnosti a naučí se pořádku. Stolek se prodává samostatně bez příslušenství, proto je třeba vašim ratolestem lopatky, hrabičky, bábovičky a kyblíky dokoupit.

Právě přihrádky poskytují mnoho prostoru pro ponaučení i nevšední hry, jako je kupříkladu tvorba s kreativním pískem a vodou. Když je zavřený, slouží jako klasický dětský stolek, na kterém mohou děti kreslit, malovat a věnovat se dalším tvořivým aktivitám. Dětem tak tento barevně rozmanitý stůl pomůže zábavnou formou s rozvojem jejich fantazie a dalších tvůrčích schopností, které jistojistě využijí na své cestě životem. Ať už tedy v dospělosti zvolí jakýkoliv směr, vždy tak naleznou správné či dokonce inovativní řešení různorodých problémů a otázek a poradí si tak s každou vystavenou překážkou.

Ergonomický design stolku zaručí zvýšenou bezpečnost a pohodlí při hře, takže i neposedné děti vydrží v poklidu po mnohem delší dobu. Stůl má velice stabilní a robustní konstrukci z kvalitních a vysoce odolných plastů, které rapidně prodlouží jeho životnost. Je možné jej umístit do dětského pokoje, na zahradu či na terasu vašeho domu, kdy stolek chrání speciální vrstva proti UV záření, takže pestré barvy stolku nikdy nevyblednou a budou tak stále zářit novotou i po dlouhých letech každodenního používání.

Parametry:

  • Rozměry produktu: 79 x 56 x 50 cm
  • Rozměry balení: 81 x 62,5 x 18 cm
  • Čistá hmotnost: 4,90 kg
  • Materiál: plast
  • Barva: zelená/tyrkysová
  • Doporučený věk: 1,5+

ilustrační foto


Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.