Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Vláčkodráha Krtek dřevo 28ks vlak 81013773
Vláčkodráha Krtek dřevo 28ks vlak 81013773

Vláčkodráha Krtek dřevo 28ks vlak 81013773

Vláčkodráha Krtek dřevo 28ks vlak Vláčkodráha s Krtkem je tou pravou zábavou nejen pro všechny malé milovníky této roztomilé animované postavičky. Zablbni si s hlavními hrdiny dětského seriálu... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 81013773

Popis

Vláčkodráha Krtek dřevo 28ks vlak

Vláčkodráha s Krtkem je tou pravou zábavou nejen pro všechny malé milovníky této roztomilé animované postavičky.

Zablbni si s hlavními hrdiny dětského seriálu Krteček! Vláček hraje veselými barvičkami a těší se, až poveze své první pasažéry. Dráha má kruhový tvar a je zabudovaná v krásném barevném prostředí přírody. Během jízdy bude tvůj vláček míjet nejen známá zvířatka, ale rovněž i krásné košaté stromy a svěží palouky s rybníčkem.

Hračka rozvíjí jemnou motoriku dítěte. Hračky ze dřeva patří mezi zdravotně nezávadné hračky. Dřevěné hračky jsou oblíbené nejen dětmi, ale i rodiči. Dřevěná hračka vždy potěší.

Krteček je nejoblíbenější česká kreslená postavička, známá z 63 filmů a řady knížek. Nerozlučný kamarád mnoha generací u nás i ve světě. Autorem je velmi populární český výtvarník pan Zdeněk Miler, který první příběh s Ktečkem nakreslil již v roce 1956.

Rozměry dětské hračky (průměr): 54cm
Materiál: dřevo
Počet dílků: 28

Od věku: 3 let
Pro holku i kluka
Material: Dřevo

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.