Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Mazlíček Luna VIP PETS 11cm s doplňky 00028917
Mazlíček Luna VIP PETS 11cm s doplňky 00028917 Mazlíček Luna VIP PETS 11cm s doplňky 00028917 Mazlíček Luna VIP PETS 11cm s doplňky 00028917

Mazlíček Luna VIP PETS 11cm s doplňky 00028917

Mazlíček Luna VIP PETS 11cm s doplňky Mazlíček LUNA tě na první pohled šokuje, ale hned vzápětí si ji zamiluješ pro její bezprostřednost. První slovo, které tě ve spojení s mazlíčkem napadne, bu... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 00028917

Popis

Mazlíček Luna VIP PETS 11cm s doplňky

Mazlíček LUNA tě na první pohled šokuje, ale hned vzápětí si ji zamiluješ pro její bezprostřednost. První slovo, které tě ve spojení s mazlíčkem napadne, bude extravagantní. Má velké štěstí, protože je její hobby současně její profesí. Je oddaná hudbě a je světově proslulou DJkou. Je tak trochu legrační a taky trochu blázen. VIP PETS Luna a Lady Gigi společně znamenají nebezpečí! Obě totiž milují párty! Na každé párty bude VIP PET Luna vyčnívat a to zejména díky svým žlutozeleným vlasům, líčení, fosforově růžovým brýlím s mřížkou a doplňkům do vlasů v podobě 3 pérek. Všechny doplňky včetně obojku má samozřejmě sladěné. Její motto: Za každou cenu vyčnívej z řady! Oblíbená zábava: párty Oblíbená barva: fosforově růžová Styl: extravagantní VIP PETS mazlíčci jsou vždy něčím výjimeční, mají svůj nezaměnitelný charakter, oblíbené jídlo i talent na sportování, oblékání, zpívání nebo organizování. Každá VIP PET má také svůj typický účes a při úpravě své image klade velký důraz na detaily. Vyber si z řady VIP PETS svého nejoblíbenějšího mazlíčka.

Balení obsahuje: mazlíčka, hřeben, brýle s mřížkami, doplňky do vlasů v podobě pérek a obojek.

Od věku: 3 let
Pro holky
Material: plast

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.