Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Pokladna na baterie s doplňky, v krabici 00312001
Pokladna na baterie s doplňky, v krabici 00312001 Pokladna na baterie s doplňky, v krabici 00312001 Pokladna na baterie s doplňky, v krabici 00312001

Pokladna na baterie s doplňky, v krabici 00312001

Pokladna s doplňky, na baterie Pokladní plastová sada je určena všem dětem, které si libují v počtech a kalkulacích. Hračka se světlem a zvukem - se světelnými a zvukovými efekty. Hravé barevné... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 00312001

Popis

Pokladna s doplňky, na baterie

Pokladní plastová sada je určena všem dětem, které si libují v počtech a kalkulacích. Hračka se světlem a zvukem - se světelnými a zvukovými efekty. Hravé barevné provedení tvoří reálné prostředí moderního nákupního centra, které se svými ratolestmi možná pravidelně navštěvujete. K setu patří i řada příslušenství věrně dotvářející iluzi obchodního zařízení. Hračka na rozvoj jemné motoriky a manuální zručnosti. Podporuje orientaci a pečlivost. Potěší všechny malé nezbedy, kteří si rádi připadají důležitě a mají smysl pro pořádek.

Rozměry pokladny (š): 20cm
Obsah balení: kasa, nákupní košík, ovoce, zelenina a další potraviny, dětské peníze a další.

Od věku 3 roky
Pro pro holky
Material: plast

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.