Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Kidizoom Kid Connect Fotoaparát - růžový Vtech plast 14cm na baterie 14140750
Kidizoom Kid Connect Fotoaparát - růžový Vtech plast 14cm na baterie 14140750 Kidizoom Kid Connect Fotoaparát - růžový Vtech plast 14cm na baterie 14140750

Kidizoom Kid Connect Fotoaparát - růžový Vtech plast 14cm na baterie 14140750

Kidizoom Kid Connect Fotoaparát - růžový Vtech plast 14cm na baterie Teď už děti nemusí pasivně pózovat na fotografiích, ale mohou stát na druhé straně objektivu, aniž byste se museli bát, že s... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 14140750

Popis

Kidizoom Kid Connect Fotoaparát - růžový Vtech plast 14cm na baterie

Teď už děti nemusí pasivně pózovat na fotografiích, ale mohou stát na druhé straně objektivu, aniž byste se museli bát, že se přístroj rozbije. Fotoaparát Kidizoom je speciálně vyvinutý pro dětské ručky a byl mimo jiné oceněn jako Hračka roku v sekci vzdělávacích hraček. Snadno se ovládá a přitom je velmi robustní a odolný, což jistě ocení všichni rodiče. Kidizoom udělá z Vašeho dítka téměř profesionálního fotografa. Umožní mu zachytit vzácné okamžiky ve vysokém rozlišení (1,3 MP), čtyřnásobný zoom zachytí všechny detaily a vnitřní paměť 128 MB uchová velký počet obrázků. Zabudovaný střihový program dá navíc vyniknout dětské kreativitě. Fotografiím mohou děti přidat třeba vousy, rámečky nebo dokonce korunku. Samozřejmostí je také natáčení videí a nechybí ani videohry pro krácení dlouhé chvíle třeba na cestách. Fotoaparát lze také připojit k PC a pokračovat v úpravě fotek na velkém monitoru. USB kabel pro připojení k PC není součástí balení.

Umožňuje online stahování her i programů na úpravu fotek. Velký displej, slot na sd karty...

Od věku: 3 let
Pro holky
Material: plast

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.