Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
TEDDIES Krtkův naučný mobil
TEDDIES Krtkův naučný mobil TEDDIES Krtkův naučný mobil TEDDIES Krtkův naučný mobil TEDDIES Krtkův naučný mobil TEDDIES Krtkův naučný mobil TEDDIES Krtkův naučný mobil

TEDDIES Krtkův naučný mobil

TEDDIES Krtkův naučný mobil Dotykový mobil, se kterým se děti naučí barvy, čísla, sčítání a odčítání. Dále mohou poslouchat melodie známých českých písniček a numerickou klávesnici použít jako ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 11100007

Popis

TEDDIES Krtkův naučný mobil

Dotykový mobil, se kterým se děti naučí barvy, čísla, sčítání a odčítání. Dále mohou poslouchat melodie známých českých písniček a numerickou klávesnici použít jako piánko. Na mobilu jsou tlačítka se zvukem vyzvánění, ukončení hovoru a příchozí zprávy. Je šetrný ke sluchu dětí, rozvíjí slovní zásobu, představivost a logické myšlení. Zdokonaluje jemnou motoriku, rozvíjí zrak a sluch aktivním zapojením do hry. Součástí je aktraktivní kryt s motivem Krtečka a šňůrka na ruku.
Baterie jsou součástí výrobku - 3 kusy AG13.

Je vhodný pro děti od 12 měsíců.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.