Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FISKARS Classic nůžky dětské, oranžové 999261
FISKARS Classic nůžky dětské, oranžové 999261

FISKARS Classic nůžky dětské, oranžové 999261

FISKARS nůžky dětské, oranžové Speciálně navrženo pro děti . Bezpečnostní ostří. Délka: 13 cm Hmotnost: 24 g Čepele vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik Tvrdost: HRC 57 Rukojeti j... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 999261

Popis

FISKARS nůžky dětské, oranžové

Speciálně navrženo pro děti . Bezpečnostní ostří.

Délka: 13 cm
Hmotnost: 24 g

Čepele vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik
Tvrdost: HRC 57
Rukojeti jsou vyrobené z názaruvzdorného plastu PBT, PP nebo ABS
Přítlak čepelí může lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění Většina nůžek Classic s oranžovými držadly se může sterilizovat v autoklávu při teplotě 137°C
Lze mýt v myčce nádobí
Design Olof Bäckström a Olavi Lindén

Classic

Oranžové nůžky Fiskars mají klasický design populární již přes čtyři desetiletí. Řada Classic se skádá z mnoha různých druhů nůžek, jejichž čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli bez obsahu niklu a jsou doplněny ergonomicky tvarovanými rukojeťmi. Rukojeti jsou tvarované tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je potom rovnoměrně rozložen, nedochází k otlakům a práce s nůžkami je velice pohodlná. Aby bylo spojení pevné a hygienické, jsou rukojeti odlity do formy přímo na čepele.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.