Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Minnie 36cm na baterie česky mluvící a zpívající 00028106
Minnie 36cm na baterie česky mluvící a zpívající 00028106 Minnie 36cm na baterie česky mluvící a zpívající 00028106 Minnie 36cm na baterie česky mluvící a zpívající 00028106

Minnie 36cm na baterie česky mluvící a zpívající 00028106

Minnie 36cm na baterie česky mluvící a zpívající Krásná plyšová postavička myšky Minnie od Disney, která umí zpívat a mluvit česky. Jemný plyš, dokonalé provedení, originál obleček. Po zmáčknutí... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 00028106

Popis

Minnie 36cm na baterie česky mluvící a zpívající

Krásná plyšová postavička myšky Minnie od Disney, která umí zpívat a mluvit česky. Jemný plyš, dokonalé provedení, originál obleček. Po zmáčknutí tlačítek na botkách vypráví příběhy nebo zpívá písničky.

Plyšová hračka je vhodná jako dárek pro všechny děti. Plyšák vždy potěší. Plyšáci jsou vhodným mazlíčkem pro všechny děti.

Rozměry dětské hračky (v): 34cm
Materiál: plyš, plast

Baterie jsou součástí

Hračka je vhodná pro děti od 18 měsíců

Plyšová Minnie se chce stát kamarádkou všech malých holčiček.

Elektronická hračka v růžových šatech a s velkou mašlí umí, stejně jako děvčátka krásně zpívat, vyprávět příběhy a dokonce tančit!

Stačí stisknout mašli na střevíčku a jako kouzlem Minnie začne vyprávět jeden ze svých 8 příběhů, ve kterých figurují i její přátelé Mickey

Mouse, Daisy, kačer Donald nebo třeba pes Pluto . Při vypravování myška skutečně otvírá pusinku. Stiskem tlačítka na druhém střevíčku vám Minnie zazpívá postupně až osm písniček a to už se neudrží a tančí alespoň horní polovinou těla.

Zábavná kamarádka pro holčičky od 18 měsíců.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.