Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Krtek rybářem ryby/rybář společenská hra 33013912
Krtek rybářem ryby/rybář společenská hra 33013912 Krtek rybářem ryby/rybář společenská hra 33013912 Krtek rybářem ryby/rybář společenská hra 33013912

Krtek rybářem ryby/rybář společenská hra 33013912

Krtek rybářem ryby/rybář společenská hra Společenská hra s Krtkem a rybičkami. Zábavná magnetická hra pro děti na soustředění, motoriku a trpělivost. Cílem hráče je pochytat co nejvíce rybek v ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 33013912

Popis

Krtek rybářem ryby/rybář společenská hra

Společenská hra s Krtkem a rybičkami.

Zábavná magnetická hra pro děti na soustředění, motoriku a trpělivost. Cílem hráče je pochytat co nejvíce rybek v co nejkratším čase. Dno krabice, do které se umístí papírová vložka, slouží zároveň jako rybník. Balení obsahuje 2 pruty s magnetem, 9 "rybek" s kovovými kroužky, návod.

Krteček je nejoblíbenější česká kreslená postavička, známá z 63 filmů a řady knížek. Nerozlučný kamarád mnoha generací u nás i ve světě. Autorem je velmi populární český výtvarník pan Zdeněk Miler, který první příběh s Ktečkem nakreslil již v roce 1956.

Tradiční český výrobce dřevěných hraček firma DETOA, je zárukou vysoké kvality a zpracování dřevěných výrobků.

Dřevěné hračky firmy Detoa se řadí mezi nejkvalitnější a nejestetičtější dřevěné hračky, které jsou v současnosti na evropském a tuzemském trhu k dostání. Nákupem hraček povedete své děti k rozvoji motorických schopností, estetickému cítění a kladnému vztahu k přírodnímu materiálu - dřevu.

Od věku: 3 let
Pro holku i kluka
Material: Karton

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.