Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Stavebnice Teifoc Domek Andres 130ks 48003576
Stavebnice Teifoc Domek Andres 130ks 48003576 Stavebnice Teifoc Domek Andres 130ks 48003576

Stavebnice Teifoc Domek Andres 130ks 48003576

Stavebnice Teifoc Domek Andres 130ks v krabici Teifoc 4500 Domek Andres obsahuje přes 130 dílů a návod na stavbu 2 variant. Cihličky jsou z pálené hlíny, malta je směs kukuřičného škrobu a písku... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 48003576

Popis

Stavebnice Teifoc Domek Andres 130ks v krabici

Teifoc 4500 Domek Andres obsahuje přes 130 dílů a návod na stavbu 2 variant. Cihličky jsou z pálené hlíny, malta je směs kukuřičného škrobu a písku. Staví se na hnědou sololitovou desku, zelená dekorace není součástí balení. Stavba rozvíjí zručnost, kreativitu, pečlivost i trpělivost, rozhodně to není fik - fik - a je hotovo :-) Dostatečné množství malty a mini zednická lžíce jsou součástí balení. Pokud malta při opakovaných stavbách dojde, dá se koupit samostatně. Stavebnice se prodává jako hračka pro děti (doporučený věk 6+let lze podle našich zkušeností o 2 roky snížit) ale zábavu si užijí rozhodně i dospělí, používá se také v aranžérství a modelářství.

Návod na stavbu:

pro přípravu malty se rozmíchají 3 lžičky prášku a 1 lžička vody, vše se míchá do hladka. Časem si najdete optimální množství malty, která relativně rychle tuhne.
na podklad a na cihličku se nanese malta, cihlička se přitlačí na své místo, zednickou lžící se odstraní přebytečná malta. Pro precizní spáry lze použít navlhčený kartáček na zuby (není součástí balení a po takovémto použití se rozhodně nehodí na další čištění zubů :-)
zdi musí být rovné a úhly správné, jinak budete mít potíže s umístěním dveří, vrat a oken. Ty se mohou umístit "nasucho" nebo s použitím malty.
až se Vám stavba přestane líbit, umístěte jí (bez podkladní desky) na 4 - 5 hodin do nádoby s vodou, kde se malta rozpustí. Cihličky jsou po očištění opět použitelné na další stavění.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.