Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA Schnipp Schnapp nůžky (domácnost a zahrada), délka 18 cm 8704-20
GARDENA Schnipp Schnapp nůžky (domácnost a zahrada), délka 18 cm 8704-20 GARDENA Schnipp Schnapp nůžky (domácnost a zahrada), délka 18 cm 8704-20 GARDENA Schnipp Schnapp nůžky (domácnost a zahrada), délka 18 cm 8704-20

GARDENA Schnipp Schnapp nůžky (domácnost a zahrada), délka 18 cm 8704-20

Praktické víceúčelové nůžky GARDENA SchnippSchnapp se příjemně používají. Výborně se hodí k použití v kuchyni a na zahradě. Tyto nůžky jsou ideální pro stříhání květin, bylinek, provázků, květiná... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 08704-20

Popis

Praktické víceúčelové nůžky GARDENA SchnippSchnapp se příjemně používají. Výborně se hodí k použití v kuchyni a na zahradě. Tyto nůžky jsou ideální pro stříhání květin, bylinek, provázků, květinářského drátu, lepenky a plastu. Speciálně broušené čepele z nerezové oceli jsou odolné proti korozi. Praktické: nůžky GARDENA SchnippSchnapp lze mýt v myčce nádobí. Ergonomický design a úchyty s měkkými prvky umožňují pohodlnou manipulaci. Tyto nůžky o celkové délce 180 mm jsou vhodné jak pro leváky, tak pro praváky.

Specifikace:
- Délka: 18 cm
- Horní břit: nerezová ocel
- Spodní břit: nerezová ocel
- Nůž: Precizní výbrus

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.