Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
METRUM Buldok Čistý kámen 1kg 2710442
METRUM Buldok Čistý kámen 1kg 2710442

METRUM Buldok Čistý kámen 1kg 2710442

METRUM Buldok Čistý kámen 1kg 2710442 Jedná se o speciální přípravek, který velmi účinně odstraňuje řasy, mechy, lišejníky a jiné zelené povlaky z náhrobků, kamene, betonu, květináčů, kamenných ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 2710442

Popis

METRUM Buldok Čistý kámen 1kg 2710442

Jedná se o speciální přípravek, který velmi účinně odstraňuje řasy, mechy, lišejníky a jiné zelené povlaky z náhrobků, kamene, betonu, květináčů, kamenných soch, zámkových dlažeb a dalších povrchů. Lze jej okamžitě a snadno používat.

Vysoce účinný přípravek, který lze okamžitě a snadno použít především k odstranění zelených povlaků – řas, mechu a lišejníků z různých podkladů jako je kámen, beton, dlažba, střešní krytina, zdivo, sokly a mnoho dalších. Přípravek je určen pro exteriér, ale možno použít také v interiéru. Nezpůsobuje korozi zinkových ani měděných materiálů. Železo a ocel má srovnatelné korozivní účinky s vodou. Neobsahuje žádná organická rozpouštědla.

Biocidní přípravek – používejte jej bezpečně! Před použitím si vždy přečtěte údaje uvedené na obalu výrobku.

Spotřeba: 20 – 30 m2 z litru koncentrátu

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.