Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Stop zápachu z cigaret 250 ml
Stop zápachu z cigaret 250 ml

Stop zápachu z cigaret 250 ml

BIOPROSPECT BIO Enzym neutralizer Stop zápachu z cigaret 250 ml 58975 Používá se k likvidaci zápachu z tabákového kouře jak v automobilech, tak v domácnostech. Ničí nepříjemný zápach, který doko... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BIOPROSPECT
Kód / Model: 58975

Popis

BIOPROSPECT BIO Enzym neutralizer Stop zápachu z cigaret 250 ml 58975

Používá se k likvidaci zápachu z tabákového kouře jak v automobilech, tak v domácnostech. Ničí nepříjemný zápach, který dokonale zneutralizuje, místo aby ho pouze překryl. Výsledkem je příjemné ovzduší díky lehké ovocné parfemaci.

Je vhodný pro: interiéry automobilů, karavanů, obytných přívěsů, nákladních vozů, apod. V domácnostech je ideální do prostorů zakouřených místností, toalety, dřezy, na kuchyňský, živočišný nebo jakýkoli jiný biologický zápach a různé zapáchající předměty.
Dále na: oděvy, obuv, záclony, závěsy, potahy, koberce, čalounění, lůžkoviny, sedáky židlí, apod. Je možné přípravek přidat do mycího roztoku při vytírání, cca 100 ml / 5 l roztoku.

Je možné ho rozprášit v místnosti a nebo přímo na zdroj zápachu. Pokud je to nutné, použijte přípravek několikrát.

Použití: Nastavte rozprašovač do polohy On a jednoduše rozprašujte. Při delším odstavení láhve před použitím protřepte. V případě většího výskytu zápachu postup zopakujte. Uchovejte v suchu a na chladném místě při teplotách nepřesahujících 30°C a mimo dosah potravin.

Výrobek není klasifikován jako nebezpečný pro životní prostředí a je biologicky rozložitelný.

Upozornění: Při zasažení očí: ihned pečlivě vyplachujte tekoucí pitnou vlažnou vodou po delší dobu, nejméně 15 minut a snažte se držet oči široce rozevřené a vypláchnout je i pod očními víčky. Vyjměte kontaktní čočky, je-li to možné. Výplach provádějte ve směru od vnitřního očního koutku k vnějšímu. Pokud se objeví známky podráždění, nebo tyto příznaky přetrvávají, vyhledejte očního lékaře. Při požití: nevyvolávejte zvracení. Vypláchněte ústa vodou a podejte postiženému malé množství vody k pití. Pokud se objeví známky podráždění nebo tyto příznaky přetrvávají, vyhledejte lékařskou pomoc. Přesto se nepředpokládá akutní ohrožení lidského zdraví.

Bio-Enzym Neutralizer Stop zápachu z cigaret s vůní třešní rozprašovač 250 ml

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.