Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
CHIARA AMBRA ® Krém 24h - ArganCELL 24H Cream C13604
CHIARA AMBRA ® Krém 24h - ArganCELL 24H Cream C13604

CHIARA AMBRA ® Krém 24h - ArganCELL 24H Cream C13604

CHIARA AMBRA ® Krém 24h - ArganCELL 24H Cream Jedinečná kombinace účinných látek z rostlinných kmenových buněk. Jedná se o vysoce účinnou péčí proti stařeckým a pigmentovým skvrnám s viditelným ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: C13604

Popis

CHIARA AMBRA ® Krém 24h - ArganCELL 24H Cream

Jedinečná kombinace účinných látek z rostlinných kmenových buněk. Jedná se o vysoce účinnou péčí proti stařeckým a pigmentovým skvrnám s viditelným liftingovým efektem. Bylo prokázáno, že rostlinné kmenové buňky pronikají hluboko do pokožky, kde dochází ke stárnutí pleti. Pomáhají pleti tvořit kolagen a elastin a regenerovat se. Pleť je denně vystavena škodlivému vlivu prostředí a stresu. Tato péče může zabránit viditelným známkám stárnutí a pomoci předejít poškození DNA. Skvrny budou viditelně sníženy a Vaše kontury obličeje budou zpevněny. Do dvou měsíců se sníží výskyt stařeckých a pigmentových skvrn až o 50%. Od věku asi 40 let se Vaše pokožka ztenčuje asi o 1% ročně a ztrácí svoji přirozenou prožnost. S ArganCELL ® 24 krémem se Vaše pleť zpevní až o 12% za pouhé 3 měsíce. Viditelný účinek již po 4 týdnech používání.
Dermatologicky testováno.

Snížení stařeckých a pigmentových skvrn
Zpevnění pleti

Použití:
Ráno a / nebo večer jemně vmasírujte na očištěný obličej, krk a dekolt
Obsah: 50ml
Made in Germany by CHIARA AMBRA

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.