Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
CHIARA AMBRA ® Oční gel regenerační - Regeneration Multi Stem Cell Eye Cream C05124
CHIARA AMBRA ® Oční gel regenerační - Regeneration Multi Stem Cell Eye Cream C05124

CHIARA AMBRA ® Oční gel regenerační - Regeneration Multi Stem Cell Eye Cream C05124

CHIARA AMBRA ® Oční gel regenerační - Regeneration Multi Stem Cell Eye Cream Chrání a intenzivně vyživuje oční okolí.Výtažek z rostlinných kmenových buněk podruje regeneraci kůže. Jemné linky a ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: C05124

Popis

CHIARA AMBRA ® Oční gel regenerační - Regeneration Multi Stem Cell Eye Cream

Chrání a intenzivně vyživuje oční okolí.Výtažek z rostlinných kmenových buněk podruje regeneraci kůže. Jemné linky a mimické vrásky jsou vyhlazené, oční okolí vypadá odpočatě a svěží. Účinný proti otokům. Dermatologicky testováno. Multi stem cell - inovativní 3 stupňová péče tvořena z kmenových buněk jablka, hroznového vína a alpské růže. Účinek kombinace těchto kmenových buněk potvrdily klinické studie, kdy se u 100 % testovaných osobo podařilo viditelně zredukovat vrásky a vyhladit pleť.

Extrakt z jablečných kmenových buněk nepřetržitě regeneruje a obnovuje kožní buňky. Živiny z kmenových buněk hroznů pronikají hluboko do pokožky a chrání ji před UV zářením, které způsobuje předčasné stárnutí. Skutečný zázrak však roste ve více než 2 000 m v Alpách – alpská růže. Ta se postará o ochranu před škodlivými vlivy životního prostředí a ochrání pleť před trvalým poškozením.

Obsah: 15 ml
Made in Germany by CHIARA AMBRA

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.