Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
CHIARA AMBRA ® Regenerace Multi Stem Cell - 24h krém a oční krém C05132
CHIARA AMBRA ® Regenerace Multi Stem Cell - 24h krém a oční krém C05132

CHIARA AMBRA ® Regenerace Multi Stem Cell - 24h krém a oční krém C05132

CHIARA AMBRA ® Regenerace Multi Stem Cell - 24h krém a oční krém REGENERAČNÍ MULTI STEM CELL OČNÍ KRÉM Roll on aplikátor s jemnou ochranou aplikuje gel do oblasti očního okolí, které chrání a in... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: C05132

Popis

CHIARA AMBRA ® Regenerace Multi Stem Cell - 24h krém a oční krém

REGENERAČNÍ MULTI STEM CELL OČNÍ KRÉM
Roll on aplikátor s jemnou ochranou aplikuje gel do oblasti očního okolí, které chrání a intenzivně vyživuje.Výtažek z rostlinných kmenových buněk podporuje regeneraci kůže. Vyhlazuje vrásky, pleť v oblasti očí je pevnější a více pružná. Oční okolí vypadá odpočatě a svěží.
Dermatologicky testováno.

Obsah: 15 ml


REGENERAČNÍ MULTI STEM CELL 24-h Krém
Revitalizační 24-hodinová péče posiluje ochranné funkce pleti a působí proti vráskám. Obsahuje exrakt z rostlinných buněk a stimuluje vitalitu buněk. Pleť je hluboko vyživována a intensivně hydratována. Pomocí tohoto jemného krému bude Vaše pleť jemná a rozsářená.
Dermatologicky testováno

Klinické testy potvrdily u 100 % testovaných vidělné snížení hlubokých vrásek a jemnější pleť.
Obsah: 50 ml

Made in Germany!

Rostlinné kmenové buňky - v současnosti nejúčinnějsí péče pro omlazení pleti!
Naši pracovníci výzkumného ústavu potvrdili skutečnost, že pomocí rostlinných kmenových buněk je možné omladit pleť přírodní cestou. Poprvé na světě byly identifikovány 3 rostlinné složky s efektem zpomalení procesu stárnutí pleti.

Aktvní složka č.1
Kmenová buňka z jablka zachovává dlouhověkost kožních buněk, regeneruje je a nahrazuje tak, jako dosud žádná jiná složka.


Aktvní složka č. 2
Kmenová buňka z hroznů. Její výživná látka proniká hluboko do pleti, poskytuje ochranu proti UV záření, které způsobuje stárnutí pleti.


Aktvní složka č.3
Skutečným zázrakem je však alpská růže, která roste v nadmořské výšce ve více než 2 000 m. Její kmenové buňky se postarají o ochranu před škodlivými vlivy životního prostředí a ochrání pleť před trvalým poškozením. Dermatologicky testováno.
Made in Germany!

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.