Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Fa Greek Yoghurt sprchový gel 250 ml
Fa Greek Yoghurt sprchový gel 250 ml

Fa Greek Yoghurt sprchový gel 250 ml

Fa Greek Yoghurt sprchový gel 250 ml Objevte pečující a svěží sprchový krém Fa Greek Yoghurt Almond. Tento sprchový krém s jogurtovými proteiny udržuje přirozenou rovnováhu pokožky. S jemnou vůn... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0061040499

Popis

Fa Greek Yoghurt sprchový gel 250 ml

Objevte pečující a svěží sprchový krém Fa Greek Yoghurt Almond. Tento sprchový krém s jogurtovými proteiny udržuje přirozenou rovnováhu pokožky. S jemnou vůní mandlí. Vůči pokožce pH neutrální. Dermatologicky potvrzená snášenlivost s pokožkou.

Po tisíciletí lidé považovali jogurt za jednu z nejzdravějších a velmi osvěžujících přírodních ingrediencí. Jeho vynález se připisuje Bulharům a podle písemných pramenů si na něm lidé pochutnávají již přes 4500 let. Má nejen osvěžující chuť, ale je také vysoce ceněný pro svůj blahodárný vliv na zdraví i krásu. Pečující vlastnosti jogurtu ocení hlavně vaše pokožka, která bude po jeho použití nádherně hladká a hebká. Tyto účinky si můžete nyní užít prostřednictvím novinky značky Fa společnosti Henkel, která představuje nový sprchový gel a mýdla Fa Greek Yoghurt s okouzlující vůní mandlí. Odlehčená a pečující receptura vyrovnává a navrací pokožce původní mikroflóru potřebnou pro zdraví a krásu.

Některá mýdla a sprchové gely mohou narušovat ochrannou vrstvu pokožky, a tím přispívat k jejímu vysušování. Řada mycí tělové kosmetiky Fa Yoghurt naopak nabízí pečující recepturu, jež pomáhá chránit původní přirozenou mikroflóru a brání vysušování pokožky. Zároveň pokožku šetrně čistí a osvěžuje.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.