Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Fa Luxurious moments sprchový gel 250 ml
Fa Luxurious moments sprchový gel 250 ml

Fa Luxurious moments sprchový gel 250 ml

Fa Luxurious moments sprchový gel 250 ml Sprchový gel, tuhé mýdlo a pěna do koupele Fa Luxurious Moments Black Amethyst & Pink Viola nabízí intenzivně vyživující recepturu. Vyzkoušejte je a bude... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0061040561

Popis

Fa Luxurious moments sprchový gel 250 ml

Sprchový gel, tuhé mýdlo a pěna do koupele Fa Luxurious Moments Black Amethyst & Pink Viola nabízí intenzivně vyživující recepturu. Vyzkoušejte je a budete se cítit při jakékoli příležitosti prostě neodolatelně. Hustý sprchový gel září v dlani jako černý ametyst – vzácný černý drahokam s fialovým leskem. Tento sprchový gel s vysoce kvalitními přísadami pleť pohladí a zanechá ji čistou a sametově hebkou.

Každý z nás si chce občas dopřát pocit něčeho výjimečného a luxusního, ať už jde o oblečení, šperky nebo péči o tělo. Toto přání si nyní můžete splnit díky nové řadě tělové kosmetiky Fa Luxurious Moments od společnosti Henkel ČR, která promění každodenní péči o vaše tělo v úžasné chvíle potěšení a bude vaše smysly hýčkat luxusní, svůdnou vůní.

Nová řada Fa Luxurious Moments spojuje příjemný zážitek péče o pokožku se svůdnou vůní, která uchvátí tělo i smysly a přenese vás do světa luxusních chvílí rozkoše. Nádherná vůně růžové violky kombinuje ovocné a květinové tóny s dřevitým základem. Výsledkem je exotická orientální, luxusní a ženská vůně.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.