Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Loreal Elseve šampon DUO 2x250 ml Full Repair
Loreal Elseve šampon DUO 2x250 ml Full Repair

Loreal Elseve šampon DUO 2x250 ml Full Repair

Loreal Elseve šampon DUO 2x250 ml Full Repair Jedinečný regenerační šampon L´Oréal Paris Elseve Full Repair 5 obnoví krásu vašich vlasů! Speciální složení šamponu s keratinem a ceramidem posiluj... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 8036000228

Popis

Loreal Elseve šampon DUO 2x250 ml Full Repair

Jedinečný regenerační šampon L´Oréal Paris Elseve Full Repair 5 obnoví krásu vašich vlasů! Speciální složení šamponu s keratinem a ceramidem posiluje strukturu vlasového vlákna a vyhlazuje jeho povrch. Díky pravidelnému používání šamponu Elseve Full Repair 5 budou vaše vlasy den za dnem kompletně zregenerované, zacelené a hladké na dotek. Vlasy získají zdravý lesk a novou vitalitu. Dopřejte pro své poškozené vlasy jen tu nejlepší péči s vlasovou kosmetikou L´Oréal Paris!

Účinky:
regeneruje a obnovuje vlasové vlákno
posiluje vlasy
zaceluje a vyhlazuje povrch vlasu
dodává vlasům hebkost a vitalitu
dodává vlasům lesk
Složení:
technologie Pro-Kératine - obnovuje vlasové vlákno a posiluje jeho strukturu
ceramidy – zacelují povrch vlasu
Typ vlasů:
Vhodné pro poškozené vlasy.

Jak aplikovat:
Šampon aplikujte na vlhké vlasy. Jemně jej vmasírujte do vlasů, až se vytvoří pěna. Poté vlasy opláchněte vodou.

Kosmetika L´Oréal Paris
L´Oréal Paris je pravděpodobně nejznámější francouzskou a světovou značkou kosmetiky vůbec. Její zárodek se datuje až k roku 1907, kdy mladý a nadějný chemik Eugéne Schueller objevil přípravek na barvení vlasů. Tento nenápadný produkt dal poté impuls k dalším špičkovým a laboratorním testům, které přicházely ze zcela novými a vylepšenými výrobky, které bylo možné aplikovat na ženské tělo. L´Oréal Paris rozšířil svá výzkumná centra hned do několika velkých světových měst. Dnes si lze pod značkou L´Oréal Paris představit především pleťové krémy, přípravky na vlasy, parfémy, ale také make-upy a další.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.