Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Persil Expert Duo-Caps gelové kapsle na bílé a stálobarevné prádlo 32 ks
Persil Expert Duo-Caps gelové kapsle na bílé a stálobarevné prádlo 32 ks

Persil Expert Duo-Caps gelové kapsle na bílé a stálobarevné prádlo 32 ks

Persil Expert Duo-Caps gelové kapsle na bílé a stálobarevné prádlo 32 ks DOPRODEJ Persil Duo-Caps Expert gelové kapsle na bílé a stálobarevné prádlo 32 x 33,04 ml v znovu uzavíratelném balení. ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 897563

Popis

Persil Expert Duo-Caps gelové kapsle na bílé a stálobarevné prádlo 32 ks DOPRODEJ

Persil Duo-Caps Expert gelové kapsle na bílé a stálobarevné prádlo 32 x 33,04 ml v znovu uzavíratelném balení.

Pohodlí je jednou z hlavních ingrediencí moderního života. Všichni poroto neustále hledáme inovace, které by náš život učinily snadnějším a efektivnějším. Novinku pro snazší, ale neméně účinné praní představuje letos na podzim společnost Henkel ČR. Přichází s novou dvoukomorovou generaci kapslí s gelovým pracím prostředkem Persil Duo-Caps, které nabízejí v jediném snadném kroku vysokou účinnost a perfektní výsledky.

První dvoukomorová prací kapsle Persil Duo-Caps zajistí zářivé a dokonale čisté oblečení beze skvrn tím nejpohodlnějším způsobem. Díky použití nejnovější výrobní technologie jsou jednotlivé účinné složky v kapsli Persil Duo-Caps oddělené. Jsou tak zcela chráněny a uchovávají si 100% účinnost až do prvního kontaktu s vodou během pracího cyklu. Pak se okamžitě rozpouští.

V modré části kapsle je koncentrovaný tekutý odstraňovač skvrn obsahující povrchově aktivní látky a účinnou enzymovou směs, jež odstraní i ty nejodolnější skvrny a zanechává prádlo dokonale čisté, zatímco vysoce účinný optický zjasňovač v zelené části rozzáří barvy a pomáhá chránit prádlo před zašednutím, čímž dodává barvám potřebnou svěžest.

Pohodlné dávkování a manipulace
Použití nových pracích kapslí Persil Duo-Caps nemůže být snadnější. Tuto kompaktní kapsli s předem odměřenou prací dávkou stačí pouze vložit do bubnu pračky před přidáním prádla.

Při kontaktu s vodou se kapsle okamžitě rozpouští, čímž se veškerý její prací účinek okamžitě a beze zbytku uvolní přímo do prádla. Malé balení obsahuje 15 pracích dávek (15 kapslí) v praktických, znovu uzavíratelných plastových boxech. Větší balení Persil Duo-Caps - 32, 40, 48, 56 a 64 pracích dávek, je k dostání v jedinečných odolných znovu uzavíratelných baleních pro pohodlné přenášení a manipulaci. Nové složení Persil Duo-Caps je v porovnání s gelovými pracími prostředky dvakrát koncentrovanější proto je výrobek výhodný i zhlediska manipulace (je lehký) a skladovatelnosti (nezabere příliš místa).

Dráždí oči a pokožku. Skladujte mimo dosah dětí. Zamezte styku s pokožkou a očima. Při zasažení očí okamžitě omyjte velkým množstvím vody. Při požití nevyvolávejte zvracení, okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.