Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VANISH Oxi Action Extra Hygiene 1.41L
VANISH Oxi Action Extra Hygiene 1.41L

VANISH Oxi Action Extra Hygiene 1.41L

VANISH Oxi Action Extra Hygiene 1.41L Vanish Oxi Action Extra Hygiene odstraňovač skvrn. Skvěle odstraní skvrny během 1 praní a ničí 99,9% bakterií. Vanish Oxi Action Extra Hygiene v sobě kombin... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 006440017C

Popis

VANISH Oxi Action Extra Hygiene 1.41L

Vanish Oxi Action Extra Hygiene odstraňovač skvrn. Skvěle odstraní skvrny během 1 praní a ničí 99,9% bakterií. Vanish Oxi Action Extra Hygiene v sobě kombinuje sílu Oxi Action, která vyhledá a odstraní všechny typy skvrn. Specifické hygienické složky, které ničí 99,9% bakterií. Přidávejte jednu odměrku Vanish Oxi Action Extra Hygiene do každého praní. Je bezpečnější na barevné i bílé prádlo.

Praní: Přidejte k Vašemu pracímu prostředku x 100 ml. Umístěte dávkovací víčko na vrch prádla do pračky. Dávkujte prací prostředek jako obvykle.

Příprava: Pomocí aplikátoru naneste Vanish přímo na skvrnu. Třete skvrnu, jak bude třeba. Dolijte dávkovací víčko dle instrukcí a umístěte do bubnu pračky

Antibakteriální účinek: Přidejte 100 ml Vanish Extra Hygiene ke 4 litrům teplé (40 °C) vody. Nechejte prádlo namáčet po dobu 1 hodiny. Po namáčení vyperte jako obvykle nebo pečlivě vymáchejte.

Doporučení k použití přípravku: Vždy se řiďte pokyny pro praní, které jsou uvedeny na štítku a pokyny pro péči o daný oděv či látku. Před použitím zkontrolujte stálost barev provedením testu na nějakém méně viditelném místě. Vymáchejte a nechte vysušit. Oblečení vyprané nebo ošetřené Vanishem nevystavujte přímému slunečnímu světlu a nesušte přímo u žádného tepelného zdroje. V případě použití při předepírce, použijte teplou vodu. Pro odolné skvrny se může požadovat opakování procesu. Nenanášejte produkt na kovové součásti oděvů (např. knoflíky, zipy), nepoužívejte společně s bělidlem. Nenechávejte Vanish na prádle zaschnout (max. doba kontaktu výrobku s prádlem je 10 minut).

Upzornění: Zdraví škodlivý při požití. Nebezpečí vážného poškození očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Nesměšujte s chlórovými bělícími činidly. Po použití si dobře umyjte ruce. Při styku s kůží může přípravek způsobit dočasné zbělání kůže. Neznepokojujte se, zbělání je dočasné a vratné. V případě, že se postříkáte výrobkem, okamžitě se důkladně opláchněte vodou. Pro citlivou pokožku se doporučuje použití rukavic.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.