Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Rex Mediterranean Freshness Color prací prášek 4,5 kg 60 dávek
Rex Mediterranean Freshness Color prací prášek 4,5 kg 60 dávek

Rex Mediterranean Freshness Color prací prášek 4,5 kg 60 dávek

Rex Mediterranean Freshness Color prací prášek 4,5 kg 60 dávek Rex 3x Action Mediterranean Freshness Color prací prostředek na barevné prádlo 60 praní 6kg Dlouhotrvající svěžest středozemního mo... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0064410657

Popis

Rex Mediterranean Freshness Color prací prášek 4,5 kg 60 dávek

Rex 3x Action Mediterranean Freshness Color prací prostředek na barevné prádlo 60 praní 6kg
Dlouhotrvající svěžest středozemního mořského vánku a delikátní aroma květů bugénvilei zkombinované v novince Rex 3xAction Mediterranean Freshness vnesou i do zimních měsíců a sychravých jarních dnů zpět sluneční paprsky. Každý ručník, povlečení, tričko nebo košile, zkrátka každý jednotlivý kousek prádla vypraný v této novince, se zahalí vůní léta a vytvoří letní dovolenkovou náladu, která celé vaší rodině dodá pocit radosti, uvolnění a vtiskne všem úsměvy na tvář.

Nový Rex 3xAction Mediterranean Freshness se nejen postará o navození letní pohodové atmosféry, ale zajistí i dokonalou péči vašemu prádlu. Díky svému složení přináší trojí účinnost. Odstraňuje odolné skvrny, barevnému prádlu uchovává jasné barvy a bílému zase dodá zářivou bělost. Navíc na moderních vláknech vytváří ochrannou vrstvu, která funguje jako štít proti vzniku skvrn. Mastnota, kosmetika nebo omáčka na špagety tak nemají šanci proniknout do hloubky vláken a vše jde tedy snáze vyprat. S novinkou Rex 3xAction Mediterranean Freshness bude vaše oblečení vypadat a působit stejně skvěle jako vonět a vám již nezbývá než relaxovat a užívat si života bez ohledu na počasí.

Nový Rex 3xAction Mediterranean Freshness je k dispozici ve formě gelu na bílé a stálobarevné prádlo a pracího prášku na barevné prádlo v několika velikostech balení, aby tak vyhověl potřebám každé rodiny.

Ponořte se s novinkou Rex 3xAction Mediterranean Freshness do světa věčného léta. Proměňte praní prádla z nutné činnosti v potěšení a dopřejte celé své rodině pocit odpočinku, pohody a atmosféry Středomoří. Nyní po celý rok i u vás doma.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte na vlněné a hedvábné tkaniny. Po ručním praní si důkladně opláchněte ruce vodou a ošetřete vhodným kosmetickým krémem. Zabraňte kontaktu s očima. Při zasažení očí je okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení.

Složení: 5-15% aniontové povrchově aktivní látky, 5% neiontové povrchově aktivní látky, fosfonáty, mýdlo, polykarboxyláty, enzymy, parfém.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.