Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Oral-B Pro 5000 3D Sensitive Clean elektrický zubní kartáček
Oral-B Pro 5000 3D Sensitive Clean elektrický zubní kartáček Oral-B Pro 5000 3D Sensitive Clean elektrický zubní kartáček Oral-B Pro 5000 3D Sensitive Clean elektrický zubní kartáček

Oral-B Pro 5000 3D Sensitive Clean elektrický zubní kartáček

Elektrický zubní kartáček Oral-B PRO 5000 3D White poskytuje klinicky ověřené důkladnější čištění než běžné manuální zubní kartáčky. Profesionální zubní čisticí nástroje jsou modelovány tak, aby ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 81537749

Popis

Elektrický zubní kartáček Oral-B PRO 5000 3D White poskytuje klinicky ověřené důkladnější čištění než běžné manuální zubní kartáčky. Profesionální zubní čisticí nástroje jsou modelovány tak, aby při čištění obklopili každý zub zvlášť, tak je čištění efektivnější. Speciálně vyvinutá leštící hlavice pomáhá odstranit povrchové skvrny, zatímco štětiny uvolní zubní plak - důkladnější čištění a přirozeně bělejší zuby. Tlakový senzor má 4 režimy.

Světelný indikátor varuje, kdy je vyvíjen příliš velký tlak, aby nedošlo ke zranění. Časovač indikuje, kdy je dosažená doporučená doba čištění - dle zubních lékařů do 2 minut. Oral-B - je nejčastěji používaná značku zubních kartáčků - doporučována zubními lékaři na celém světě.

Jemný režim a bělící režim!

Pro bělejší zuby od prvního dne!

Klinicky prokázáno, superior 3D očista pomáhá s oscilující, rotující a pulzující pohyby, aby se uvolnily plaku a lépe odstranit než u běžných manuálních kartáčků na zuby.

Díky Bluetooth 4.0 můžete Váš kartáček spárovat s mobilním telefonem. Mobilní aplikace bude zaznamenávat Vaši činnost při čištění zubů. Na základě posbíraných dat Vám pak bude zobrazovat rady a tipy, jak o své zuby lépe pečovat.

Kartáček má čtyři režimy čištění:
•denní pravidelné čištění
•ochrana dásní
•citlivé čištění zubů
•bělení zubů

Obsah balení
•1 elektrický zubní kartáček
•dobíjecí stanice
•3 náhradní hlavice

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.